Obavijesti

Promo sadržaj

Plodine otvorene u Pleternici

Plodine otvorene u Pleternici
7

Otvorenjem supermarketa u Pleternici, Plodine broje ukupno 133 supermarketa diljem Hrvatske i najavljuju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže i u ovoj godini.

Novi supermarket u Pleternici, na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 158 A, prostire se na 1.800 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor, uz povoljne cijene. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 30-ak djelatnika iz Pleternice i okolice, a cijelom je kraju sada dostupna raznovrsna ponuda prehrane i neprehrambenih proizvoda, najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade.

Plodine su povodom otvorenja donirale po 1.300 eura Udruzi Osmijeh, te Udruzi Mladi za mlade iz Pleternice, a vrpcu je svečano prerezala gradonačelnica Pleternice gđa Marija Šarić.

Radno vrijeme Plodina Pleternica je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te radnim nedjeljama od 7:00 - 21:00 sati. Nedjelja 07.04. biti će radna. Za ostale nedjelje i radno vrijeme supermarketa više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera