Obavijesti

Promo sadržaj

Plodine stigle u Baranju i na otok Ugljan

Plodine stigle u Baranju i na otok Ugljan
7

Plodine nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina – danas su otvorena čak dva nova supermarketa, jedan u Belom Manastiru, a drugi u Kalima na otoku Ugljanu. Plodine sada broje ukupno 129 supermarketa diljem Hrvatske

Dva nova supermarketa, jedan u Kalima na 2.200 m2 i jedan u Belom Manastiru na 2.000 m2, moderno su uređeni prostori prilagođeni najvišim trgovačkim standardima. U skladu s vodećim svjetskim trendovima, obje su trgovine opremljene vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i vlastitih robnih marki nudi veliki izbor uz povoljne cijene.

Kupcima su za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

7
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

Ovim projektom na svakoj je lokaciji zaposleno po 40-ak djelatnika, a osim novih radnih mjesta i Baranja i otok Ugljan dobili su mjesto za obavljanje cjelovite i povoljne kupovine na jednom mjestu.

Povodom otvorenja novih supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade.

Plodine prilikom otvorenja novih supermarketa redovito doniraju lokalnoj zajednici, pa je tako po 2.600 eura donirano Športskom nogometnom klubu Baranja – Belje i dječjem vrtiću Srdelica.

Radno vrijeme Plodina Kali je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00, a Belog Manastira 7:00 - 21:00.

Sve nedjelje na obje lokacije do kraja godine bit će radne, a više informacija dostupno je na plodine.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin