Promo sadržaj

Komentari 0

Počinje IZZI Kvizzi online natjecanje u znanju za 150 000 učenika od 1. do 4. razreda OŠ

Počinje IZZI Kvizzi online natjecanje u znanju za 150 000 učenika od 1. do 4. razreda OŠ

Prvi put, od 22. ožujka do 6. svibnja, održat će se najveće online natjecanje u znanju u Republici Hrvatskoj za učenike razredne nastave

Natjecanje se održava na hrvatskoj digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim učenicima i učiteljima u Hrvatskoj tijekom pandemije koronavirusa. Više informacija pogledajte na izzi-kvizzi.hr.

Razredi iz škola diljem Hrvatske raspoređeni su po uzrastima (od 1. do 4. razreda) i natječu se u tri faze:

Koristim se IZZI-jem svaki dan u nastavi tako da mislim da će jedno ovakvo natjecanje u znanju biti korisno učenicima. Zato jer su sadržaji zabavni i s njima učenici lakše uče. I razvijaju vještine. Koristeći digitalne sadržaji, poput dokumentarnih filmova, kvizova, igrica, animacija i sl. učenici baš uživaju i njihovi rezultati su bolji.!“ – rekla je Tea Kraljić iz Osnovne škole Cvjetno naselje.

 

Naša poruka „Učitelji na prvom mjestu“ nije samo slogan, mi to doista živimo i zato smo ponosni na ovaj projekt koji će pomoći učiteljima u borbi za znanje koja je u okolnostima pandemije i velikih potresa još zahtjevnija. Cilj je IZZI Kvizzija pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti“ – istaknuo je direktor izdavačke kuće Profil Klett, dr. sc. Dalibor Greganić.

Trenutno se na platformi IZZI nalazi više od 150 000 učenika razredne nastave koji imaju mogućnosti sudjelovati u ovom online natjecanju znanja, a razred koji u svojoj generaciji bude najbolji u IZZI Kvizziju, za svoju će školu osvojiti pametnu ploču i još mnoge vrijedne nagrade za učitelje i učenike.