Obavijesti

Promo sadržaj

Podigni glavu te pogledaj u oblake!

Podigni glavu te pogledaj u oblake!
1

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u veljači, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Atenu i Barcelonu

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u veljači, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Atenu i Barcelonu.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika u Atenu možete kupiti po cijeni već od 119 eura, a za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu već od 139 eura.

Ovom posebnom ponudom putnicima se želi približiti drevna Atena, koja privlači svojom baštinom, gastronomijom i glazbom, te Barcelona u kojoj možete uživati u posebnostima arhitektonskih zdanja, noćnom životu i shoppingu. Izravni letovi više puta na tjedan približit će vam prirodne, kulturne i povijesne ljepote tih privlačnih mediteranskih zemalja. 

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). 

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!
PROMO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!

Obožavani mačak stiže na velika platna

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!
PROMO

Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!

Iako mlad brend, DOBRO mesni proizvodi već su se prometnuli u sinonim za vrhunsku kvalitetu, autentični blagi okus i nježnu teksturu koja će oduševiti svako nepce.