Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 13

Pojavila se nova televizija, koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Testirali smo je

Pojavila se nova televizija, koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Testirali smo je

Možda TV sadržaja nije nikad bilo više, ali pristup tim sadržajima, kao što znamo, može biti prilično ograničen. Nasreću, na tržištu se pojavio GONET.TV, platforma koja donosi potpuno novo iskustvo televizije

VIDEO

Nostalgija može biti divna. Tko od nas ne voli izgubiti se u vremenu u kojem je sve bilo ljepše, kad se živjelo bezbrižno i disalo lakše? Pa ipak, je li bilo baš tako u svakom segmentu života? Sjetite se, primjerice, tehnologije kojom smo se koristili. Jeste li doista bili sretniji s onim glomaznim TV kutijama koje bi gubile signal svaki put kad bi malo jače zapuhao vjetar ili time što smo na raspolaganju imali cijelih pet TV programa, od kojih su barem dva pripadala nekoj čudnoj stranoj televiziji?

Jer, koliko god da je lijepo tješiti se mišlju kako je sve nekad bilo bolje, kad malo bolje razmislimo, nije nam baš toliko loše ni danas. Živimo u eri neograničenih mogućnosti. Sve što želimo dostupno nam je doslovno na dlanu. Informacije su dostupnije no ikad. Sadržaji su različitiji i više ih je nego ikad prije. Štoviše, najveći problem s kojim se u tom pogledu susrećemo pitanje je za koji se odlučiti.

Drugačije iskustvo televizije

No to, koliko god se banalnim činilo, vrlo brzo može postati ozbiljan problem. Osobito kad uzmemo u obzir da je današnja medijska scena prilično napučena. Postoji gomila različitih platformi koje nam iz sekunde u sekundu nude vrlo atraktivne sadržaje – što samo po sebi nije loše dok u priču ne uključimo njihovu cijenu. Većinu tih platformi, naime, plaćamo.

Nasreću, čini se da je tome došao kraj. Na našem se tržištu nedavno pojavila genijalna TV platforma koja će u potpunosti promijeniti način na koji konzumiramo televiziju. Riječ je o GONET.TV-u, trenutačno najatraktivnijoj usluzi ovog tipa dostupnoj na našoj medijskoj sceni.

Usluga GONET.TV donosi nam 110 TV kanala, koje možemo gledati na bilo kojem televizoru, mobitelu, tabletu i računalu - bez antene, vezanosti za neki određeni ISP ili ikakve ugovorne obveze. 

Sve što nam za ovu uslugu zapravo treba je internetska veza kakvu možete naći gdje god se nalazili. Ako kod kuće imate internet, neovisno o tome koristite li se bakrom, optikom ili nekom od mobilnih mreža, imate uvjete za GONET.TV s obzirom na to da će vam za učitavanje sadržaja trebati najviše 5 Mbit/s. 

Najbolja usluga na tržištu

Osim toga, GONET.TV trenutačno je najpovoljnija usluga ovog tipa koju ćete pronaći na našem tržištu. Za samo 59 kuna mjesečno dobivate mogućnost istraživanja 110 domaćih i stranih kanala, neograničeno snimanje i pregledavanje svih sadržaja, i to do 30 dana unatrag, te pristup videoteci s više od 1000 naslova, a ništa manje atraktivna nije ni vijest da GONET.TV uključuje i više od 20.000 radijskih postaja iz cijelog svijeta. 

Za GONET.TV tijekom probnog razdoblja, koje traje 20 dana, izdvojit ćete samo 1 kunu, a usrećit ćete se i kad čujete da nakon toga niste ugovorno vezani te da pretplatu možete prekinuti bilo kad. A dodatni bonus je i što tijekom probnog razdoblja od GONET.TV-a na dar dobivate i 30-dnevno korištenje HBO paketa! 

Iduća stavka koja ide u prilog ovoj opciji svakako je mogućnost da u sadržajima GONET.TV-a uživamo i na putu. GONET.TV nije vezan isključivo za jedan uređaj. U ovoj platformi, pod pretpostavkom da imate internet, uređaj koji ga podržava i pristupne podatke, možete uživati u cijeloj Europskoj uniji. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji, dostupnoj i za Android i za iOS sustave, GONET.TV možete istraživati doslovno u pokretu. 

Kako to izgleda u praksi

Premda se GONET.TV, uz odgovarajuću opremu, može gledati i na većini klasičnih TV prijamnika, mi smo GONET.TV testirali na prijenosnom računalu. Korisničko je iskustvo iznenađujuće dobro. Snalazite li se u uobičajenim uvjetima, s GONET.TV-om neće imati nikakvih problema budući da je korisničko iskustvo usporedivo s već poznatim praksama.

Od onoga klasičnog listanja po programima nas je mnogo više oduševila mogućnost brzog pristupa sadržajima koje smo počeli gledati, što je uvijek praktično, kao i pristup najpopularnijim sadržajima koje ova platforma nudi. 

Ovisno o kanalu, sadržaje možete pregledavati do sedam dana unatrag. A ako vas nešto osobito zainteresira, onda vam je uvijek dostupna i mogućnost da taj sadržaj snimite što će vam njegovu dostupnost produljiti za dodatnih mjesec dana. Za razliku od nekih konkurentskih platformi sličnog tipa, u ovoj ćete usluzi na GONET.TV-u uživati besplatno.

Preglednosti GONET.TV-a pridonosi i to što se najgledaniji sadržaj grupira po tematici, a dodatna prednost ove usluga u tome je što je GONET.TV povezan s nekoliko različitih platformi za ocjenjivanje sadržaja. Naletite li, tako, na neki nepoznati naslov, brzo ćete shvatiti isplati li se u njega uložiti vrijeme ili ćete ipak radije još malo surfati dok vam se ne prikaže neko primamljivije rješenje.

Sve u svemu, nas je GONET.TV ugodno iznenadio. Omjer cijene i kvalitete usluge zaista je nezabilježen na našem tržištu, a ako vam se GONET.TV kojim slučajem ne svidi, nakon 20 dana i samo jedne uložene kune možete otkazati uslugu. U svakom slučaju, vrijedi pokušaja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve