Obavijesti

Promo sadržaj

Poletite u ljeto s Croatia Airlinesom!

Poletite u ljeto s Croatia Airlinesom!

I ovo ljeto ulovite svoj Croatia Airlines let za neko od brojnih europskih odredišta! S više od 20 direktnih linija iz Zagreba, lako ćete pronaći nešto za sebe.

Pravi je trenutak za planiranje godišnjeg odmora i zasluženog predaha, a uz direktne letove iz Zagreba dolazak do odredišta još je jednostavniji. Od ove godine dostupne su čak tri nove linije i to za Berlin, Stockholm te Tiranu! Letovi iz Zagreba za Berlin i Stockholm dostupni su tri puta tjedno po cijeni već od 159 € dok su letovi za Tiranu dostupni dva puta tjedno po cijeni već od 139 €!

Osim novih linija, letovi za Amsterdam, Beč, Kopenhagen, London, Pariz ili Rim i dalje su dostupni tijekom cijele godine, a uz ukupno 18 međunarodnih odredišta izbora za putovanje je i više nego dovoljno!

Iz Zagreba su, osim prema europskim prijestolnicama, dostupni i letovi prema drugim hrvatskim gradovima poput Brača, Dubrovnika, Pule, Splita ili Zadra. Uštedite vrijeme provedeno putujući do svog odredišta i utrošite ga na uživanje na Jadranu - direktni letovi iz Zagreba dostupni su više puta tjedno po cijeni već od 53 € po smjeru!

Ako putujete iz Dubrovnika razveselit će vas ponuda direktnih letova za brojna već poznata odredišta poput Atene, Münchena, Pariza, Praga ili Züricha... Naravno, osim prema europskim odredištima, iz Dubrovnika možete letjeti i unutar Hrvatske i to za Osijek i Zagreb – aviokarte pronađite po cijeni već od 48 € po smjeru.

Uz direktne letove iz Splita putovanja su postala još i jednostavnija! Odredišta poput Bukurešta, Dublina, Londona, Osla, Praga, Skoplja i Stockholma ponovno su dostupna tijekom ljetnog reda letenja, a razveselit će vas i vijest da je uvedena nova linija i to za Istanbul! Letovi su dostupni utorkom, četvrtkom i subotom po cijeni već od 179 €.

Potražite ponudu Croatia Airlinesa na www.croatiaairlines.com i otputujte u najatraktivnije hrvatske te europske destinacije!   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume