Obavijesti

Promo sadržaj

Poliklinika IVF među europskim liderima reprodukcijske medicine

Poliklinika IVF među europskim liderima reprodukcijske medicine
3

Poliklinika iz Zagreba jedan je od 10 centara Pronatal grupe

Izdvojena po kvaliteti rada, Poliklinika IVF prije dvije godine postala je dio Pronatal grupe i u narednom razdoblju nastavlja slijediti visoke medicinske standarde. Svoj uspjeh temelji na bogatom iskustvu i neprestanom ulaganju u stručnost, vještine i nove provjerene tehnologije.  

S našim trenutnim statusom uvjereni smo kako ćemo i dalje poboljšavati i proširivati svoje usluge, te biti još uspješniji. Prisustvo Pronatal grupe u Hrvatskoj podrazumijeva širi spektar tretmana, lakšu međusobnu povezanost i komunikaciju između klinika što je olakšalo i unaprijedilo liječenje naših pacijenata” istaknuo je prof. dr. sc. Velimir Šimunić, osnivač i voditelj Poliklinike IVF. 

Partnerstvo s Pronatal grupom pacijentima iz Hrvatske olakšalo je pristup metodama koje se ne obavljaju u našoj domovini.  

IVF s doniranim reproduktivnim stanicama 

Poliklinika IVF olakšat će koordinaciju i pristup pacijenta donatorskom programu u PRONATAL klinikama u Češkoj. Darivanje oocita i spermija u Češkoj Republici je legalno i dobrovoljno, a temelji se na načelima etičnosti, uspješnosti i sigurnosti. 

Uspjeh zahvata s doniranim stanicama vrlo je velik. Ova je metoda jedan od najuspješnijih postupaka medicinski potpomognute oplodnje

Tijekom pripreme za program doniranja, Poliklinika IVF obavlja: 

  • pripremu i obradu pacijenata, 

  • razgovor, pojašnjenja, upućivanje  

  • programiranje i kontrola ciklusa i receptivnosti endometrija primateljica 

  • pravodobno upućivanje u Pronatal klinike (pacijentima se skraćuje boravak u Češkoj) 

  • kontrola i dijagnoza trudnoće

Genetski laboratorij 

Genetski pregled parova prije početka liječenja neplodnosti, kao i rano otkrivanje abnormalnosti u embriju smanjuju broj neuspješnih IVF postupaka na minimum. Zato je moderna genetika vrlo važan dio pomognute oplodnje. 

PRONATAL genetski laboratorij postoji od 2002. godine, kad je PRONATAL postao prvi IVF centar u Češkoj s vlastitim genetskim laboratorijem. Također posjeduje i odjel kliničkih genetičara koji preporučuju potrebne preglede i nakon pregleda obavljaju konzultacije. 

Laboratorij je specijaliziran za genetske preglede budućih roditelja kao i za ispitivanje njihovih embrija. Posjeduje ISO certifikat, a metode ispitivanja akreditirane su od strane Češkog instituta za akreditaciju (CIA). Dokaz stručnosti i kvalitete PRONATAL laboratorija je i činjenica da i drugi IVF centri u Češkoj obavljaju preglede u našem laboratoriju.  

Genske pretrage posebnu korist imaju kod: 

  • dobi pacijenta 

  • ponavljanih neuspjeha liječenja 

  • ponavljanih spontanih pobačaja 

  • nasljednih bolesti 

  • ranije kromosomske i genske bolesti djece 

 PGT – predimplantacijsko genetsko testiranje 

Predimplantacijsko genetsko testiranje (PGT) je pregled embrija na početku njegovog razvoja, prije nego što ga prenesemo u maternicu. Ovom dijagnostičkom metodom pronalazimo one embrije koji ne nose kromosomske promjene (aneuploidije i mozaicizam u blastocisti). Njih ne pogađa nasljedna bolest  koju prenosi jedan ili oba roditelja. Stoga su prikladni za prijenos u maternicu, što smanjuje rizik od rađanja bolesnog djeteta. 

Poliklinika IVF je redovito licencirana, već više od 20 godina obnavlja ISO certifikat, i godinama je prema Global Clinic Ratingu na 1. mjestu u regiji i oko dvadesetog mjesta u svijetu. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura