Obavijesti

Promo sadržaj

Pomiješaj Pulse za život i probudi život u sebi uz liofilizirane Pulse Shake sokove

Pomiješaj Pulse za život i probudi život u sebi uz liofilizirane Pulse Shake sokove
3

Pomiješajmo Pulse za zdrav puls

Probudi se

Dobro jutro, probudi se... Što za Vas znači buđenje? Buđenje svijesti, buđenje proljeća, buđenje nove ljubavi? Probudite li se svako jutro i pomislite koliko ste zahvalni što danas udišete zrak i otvarate oči? Imate li vremena za razmišljanje koliko je dragocjen život koji živite? Jeste li svjesni života? Kažu da se gubimo u kolotečini života, da nas vuče svakodnevica, da tražimo izgovore da nemamo vremena za sebe, za druge. Budimo se i čekamo da prođe. Da prođe dan, da prođe škola, da prođe posao, da prođe život. A život nam nije dan da prođe pored nas, dan nam je da ga živimo! Imam li Vašu pozornost? Što za Vas sada znači buđenje? Što činite da probudite život u sebi?

Udiši zrak

Srce (lat. cor, cordis) je šuplji mišićni organ koji konstantnim ritmičkim kontrakcijama pumpa krv kroz krvotok. Jednostavno rečeno, bez srca nema života. Puls možemo nazvati potpisom srca. Puls je broj otkucaja srca u minuti, a očitavanjem srca nam puno toga može reći. Ako izađemo iz okvira medicine i medicinskih izraza, možemo reći da je puls potpis srca, to znači života. Gledamo li s medicinskog stajališta, zdravi otkucaji srca kod odrasle osobe su od 60 do 100 otkucaja u minuti. To znači da se srčani mišić rasteže i steže i na taj način se pumpa krv i stvara srčani ritam – puls. Možemo reći da je puls odraz stanja našeg života kojeg živimo. Sva stanja našeg organizma pišu priču kroz naš puls. Ljudsko tijelo je jedna velika knjiga. Da bismo imali zdrav puls, moramo imati zdravo srce. Ne postoji univerzalni recept za zdravo srce. Čitajući i slušajući razne savjete, možemo doći do zaključka da mnogi čimbenici utječu na zdravlje našeg srca. Jedan od njih je zdrava i uravnotežena prehrana, puna vitamina i hranjivih tvari.

Pomiješajte Pulse

Pomiješajmo Pulse za zdrav puls. Dobro ste pročitali. Ujutro kada ustanemo i zahvalimo životu na novom danu, otvorimo vrećicu Pulse Living Juice-a i pomiješamo ga s vodom. Dobro promiješamo, gledajući kako komadići liofiliziranog voća plešu u ritmu naše žlice. A i mi plešemo u ritmu žlice. Voće i povrće umanjit će osjećaj umora i iscrpljenosti, Vašem tijelu dati potrebne vitamine i minerale, kao i energiju koja će Vas držati tijekom dana. Nakon toga je potrebno napraviti dnevnu fizičku aktivnost koja će Vam pomoći u održavanju zdravog srca i pulsa. Nakon aktivnosti uzmite malo proteina. S bilo kojim mlijekom, kravljim ili biljnim, možete pripremiti naš Proteins & Omega Smoothie i na taj način osigurati rast i održavanje mišićne mase. Nakon toga ste spremni za posao i svakodnevne obveze. A kada završite sve svoje obveze, mješavina Detox & Cleanser pomoći će vam da se osvježite, a kopriva će očistiti Vaš organizam. Želimo da uz naše proizvode Vaša jutra budu puna optimizma, dani puni energije i zdravlja, a večeri pune ljubavi. Zaplešite u ritmu žlice sa svojim omiljenim Pulse proizvodom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.