Obavijesti

Promo sadržaj

Potpuno renovirani Splitski beach club postaje oaza odmora i ljetnih radosti na Jadranu

Potpuno renovirani Splitski beach club postaje oaza odmora i ljetnih radosti na Jadranu
9

Radisson Blu Resort & Spa, Split, iznova otvoriviši svoja vrata 15. lipnja 2020. godine, predstavio je potpuno renovirani Mistral Beach Club – omiljeno okupljalište gostiju tijekom ljetnih mjeseci

U specifičnim okolnostima u kojima se turističko-hotelijerski sektor našao uslijed pandemije virusa COVID-19, neki hoteli odlučili su se na strategiju neodustajanja i poboljšavanja svojih usluga. Radisson Blu Resort & Spa, Split, iznova otvoriviši svoja vrata 15. lipnja 2020. godine, predstavio je potpuno renovirani Mistral Beach Club – omiljeno okupljalište gostiju tijekom ljetnih mjeseci.

Smješten na atraktivnom platou hotelske plaže, stotinjak metara ispod glavne hotelske zgrade, ovaj beach club može se pohvaliti autentičnim dizajnom, bogatom ponudom pizza, koktela i ostalih pića te vrhunskom uslugom profesionalnog osoblja. Pogled na more i otoke koji se pruža sa svake lokacije u sklopu bara, daje dodatnu čar ambijentu ove šarmantne splitske lokacije za uživanje u istinskim ljetnim radostima. Najatraktivniji dio svakako su kabane postavljene na stijenama koje uokviruju drveni plato i stvaraju osjećaj stapanja s valovima i suncem pružajući neodoljivi ljetni užitak. Veliki centralni šank, relociran je i promijenjenog dizajna, kao i sanitarni čvorovi za posjetitelje.

Gostima je na raspologanju bogata ponuda kreativnih koktela koja uključuje jedinstveni Radisson Ginger Fizz – najbolje rješenje za ljetno osvježenje nastalo kombinacijom kvalitetnog džina, likera i sirupa od bazge, limunovog soka, đumbira, crnog papra i mineralne vode. Onima koji se odluče na konzumiranje hrane, na raspolaganju je izbor pizza, svježih i ukusnih salata, deserata, ali i brojnih drugih jela u restoranu Mistral koji se nalazi odmah nasuprot beach cluba. Mistral Beach Club, već sada je, omiljeno odredište brojnih Splićana i Splićanki te hotelskih gostiju i nesumnjivo jedno od nezaobilaznih mjesta u Splitu ovoga ljeta. Mjesto je to u kojem se zaboravlja na negativnosti i osjeća posebna ljetna energija i vibracije, a tim Mistrala se pobrinuo da se usluge pružaju na najsigurniji način poštivajući sve sigurnosne protokole i standarde kako bi se izbjegli potencijalni zdravstveni rizici. Ovaj novouređeni beach club, odlično je mjesto za odmor i zabavu, jer kako njihov promotivni slogan kaže – život je ljepši na plaži.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.