Obavijesti

Promo sadržaj

Poznata lica na zubarskom stolcu: otkrivamo što ih povezuje

Poznata lica na zubarskom stolcu: otkrivamo što ih povezuje
4

Kolači koje obožavamo, ugodan glas kojeg rado slušamo te nezaboravne pjesme - kako je ovo sve povezano sa zdravljem?

VIDEO

 Poznata lica ambasadora Štimac centra dentalne medicine iz Zagreba zapravo i nisu međusobno različita. Riječ je o vrijednim i autentičnim osobama koje kvalitetnom suradnjom i posebnim odnosom sa zagrebačkim stomatolozima dižu pojam preporuke na jednu posve novu razinu.

Sami ambasadori manje su u ulozi influencera, a više u onoj dobrog word of moutha, kakvog biste prihvatili od prijatelja. To je zato što su i sami pacijenti centra, ne “prodaju” usluge koje sami ne koriste, niti ne izjavljuju stvari iza kojih ne stoje.

Ljupka Gojić Mikić, poprilično je otvorena kad je riječ o stvarima i ljudima koje voli. - U Štimac centru vidim vrijedne i profesionalne ljude. Toliko strasti imaju za svoj posao. Isto kao i ja za svoj brand. Jako mi je drago što surađujem s njima, jer ih apsolutno podržavam. Mogu reći i da sam dosta izbirljiva i lojalna kada su brandovi u pitanju, a osobito kada se radi o onima zdravstvene prirode. Zato je i preporuka iz obitelji bila još jedan motiv da svoje povjerenje poklonim upravo njima.

Njene dobre riječi nikad ne prolaze neuzvraćeno u Štimac centru. - Fanovi smo lika i djela Ljupke već godinama, a odnedavno i njenih kolača, u tolikoj mjeri da znamo cijelu ponudu slastica napamet; kroz smijeh odgovara dr. Elena Štimac Vukojević, specijalizirana za estetiku osmijeha i lica u ovom dentalnom centru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo zbog ove međusobne ljubavi, Ljupka je zaštitno lice brige za dentalno zdravlje u Štimac centru. A gdje ima smijeha ima i glazbe!

Samo pozitivne vibracije

Prijateljsko lice malih ekrana i radijskih valova, Saša Lozar, brine o tome da vedrih nota nikad ne nedostaje svima u njegovoj okolini. Svoju energiju rado dijeli i sa Štimac brandom, koji su ga upravo radi pozitivnog stava i hrabrog pristupa životnim izazovima odabrali za zaštitno lice svojeg projekta razbijanja straha od zubara glazbom.

Saša je odmah prepoznao kampanju kao izazov da svoju ljubav prema glazbi pokaže u jednom potpuno nekonvencionalnom svjetlu. Nakon testiranja na vlastitoj koži i oduševljenosti rezultatima, povezao se s ovom originalnom idejom i danas zajedno s doktorima Štimac centra gradi zanimljivu priču. Sam projekt je trenutno u izradi, pa nam sugovornici iz Štimac centra nisu htjeli otkrivati previše. Zato ne preostaje ništa drugo nego pratiti ovu neobičnu suradnju!

Autentični prije svega

Poznati hrvatski glazbenik Marko Škugor, ponosni je ambasador Štimac centra dentalne medicine posljednjih godinu dana i smatraju ga pravim članom Štimac obitelji. Kako i sam kaže, ovdje se osjeća kao kod kuće.

- U Štimac centru sam prošao cijeli proces smile makeovera. Za sve što mi je potrebno, a da je vezano uz dentalno zdravlje, prvo zovem svoje doktorice Maju i Karmen. Ja sam prvo zadovoljan pacijent, a tek onda ambasador.

- Kad kažemo da stojimo iza svojih riječi i djela, stvarno to i mislimo. Tisuće zadovoljnih pacijenata, koji nam se godinama vraćaju, najveći su ambasadori našeg branda. Oni nam daju motivaciju za rad i daljnje uspjehe. A kad još ostvarimo i ovakve suradnje s ljudima koje zaista cijenimo i koji poštuju naš rad, onda mogu reći da smo i poslovno ispunili sve naše želje i ciljeve; zaključuje dr. Maja Jagodić-Štimac.

Štimac centar obiteljski je brand koji već 3 generacije brine o mnogim osmjesima. Četiri godine zaredom nositelji su laskave titule najboljih doktora prema izboru pacijenata. Ako ih još niste posjetili, na pregled se možete naručiti u svega par klikova.

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince