Obavijesti

Promo sadržaj

'Pred nama su velike stvari i važno nam je imati partnera koji nas može pratiti u rastu'

'Pred nama su velike stvari i važno nam je imati partnera koji nas može pratiti u rastu'
2

Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Međutim, tu nije samo isplata šteta, već i kompletna podrška stručnjaka Croatia osiguranja, koji za svakog poduzetnika prilagođavaju osiguranje prema njihovim potrebama i poslovanju

Neizvjesnost koju su donijeli sveprisutna pandemija, ali i ostale nepredviđene globalne okolnosti na test su stavili poslovanje brojnih poduzetnika, naročito malih i srednjih. Poslovanje se mnogima promijenilo, ali i zakompliciralo. Međutim, uz pomoć pouzdanog partnera, prilagođavanje novim okolnostima puno je lakše i svaki poslodavac u takvim situacijama ima veliku odgovornost prema svojim zaposlenicima, klijentima, pa i sebi i svom poslovanju.

Gideon Brothers je vizionarska i uspješna domaća tvrtka koja se bavi izradom robota i umjetnom inteligencijom te razvija autonomne mobilne robote za skladištenje i transport roba. S obzirom na to da tvrtka Gideon Brothers djeluje u vremenu velike neizvjesnosti i brzih promjena koje utječu na cjelokupni aspekt poslovanja, svjesni su da odgovorno upravljanje poslovanjem zahtjeva dodatan fokus na usklađivanje troškova i najvišeg standarda sigurnosti za njihovu tvrtku i poslovanje. Sigurnost i povjerenje su im izuzetno bitni za sve dionike – kupce, zaposlenike, investitore i širu zajednicu. Stoga, kao tvrtka koja razvija posve novu generaciju tehnologija u kategoriji autonomnih mobilnih robota i koja je na tržištu prisutna desetak godina, sigurnost u vlastitom poslovanju postavljaju kao prioritet.

"Pred nama su velike stvari i imati partnera koji će nas moći pratiti u našem sigurnom rastu od velike nam je važnosti. Zato nam je posebno drago što je uz nas Croatia osiguranje, koje svojom tradicijom i iskustvom, ali i vizijom poslovanja budućnosti potvrđuje kako su najbolji izbor u zaštiti i osiguranju poduzetničkih uspjeha. Uvijek na raspolaganju, srdačni i susretljivi sve naše zahtjeve rješavaju u najkraćem mogućem roku, a uvijek idu korak dalje u pronalasku najboljeg rješenja za klijente", kaže dr. Josip Ćesić, jedan od suosnivača Gideon Brothersa i voditelj Odjela za autonomne tehnologije Gideon Brothersa.

Croatia osiguranje je lider na području digitalnih rješenja za osiguranja, pa tako najbolje servisira i ostale digitalne lidere na tržištu. U programu osiguranja poduzetnika, Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Međutim, tu nije samo isplata šteta, već i stalna i kompletna podrška stručnjaka Croatia osiguranja, koji za svakog poduzetnika prilagođavaju osiguranje prema njihovim potrebama i poslovanju. Da je Croatia osiguranje u tome vrlo uspješno, govori i zadovoljstvo klijenata, koji ne ističu samo brzu i sigurnu isplatu šteta kao najveću prednost osiguranja, već i cijeli proces ugovaranja i vođenja osiguranja.

"Inovativnost je temelj uspjeha u našem poslu, a Croatia osiguranje smo odabrali jer smo taj inovativni iskorak prepoznali i u njihovim proizvodima, ali i pristupu klijentima i cijelom poslovanju. Brzina, agilnost i osjećaj da su uvijek uz vas ono je što izdvaja Croatiju", kaže Ćesić.

Croatia osiguranje poseban fokus stavlja na male i srednje poduzetnike s kojima rade posebno educirani agenti koji ih detaljno savjetuju, izrađuju za njih fleksibilne modele osiguranja i prate ih tijekom razvoja njihovog poduzeća. Vodeći brigu o potrebama poduzetnika, ali i stalnim praćenjem tržišta i trendova u sektoru malog i srednjeg poduzetništva, Croatia osiguranje najintenzivnije radi s poduzetnicima u IT sektoru, poljoprivrednicima, poduzetnicima u turizmu i ugostiteljstvu, te maloprodaji, nekretninama, građevini, proizvodnji, zdravstvu i profesionalnim uslugama, ali i ostalim mikro poduzećima i obrtnicima. Svaki poduzetnik iz bilo kojeg sektora dobiva osiguranje kakvo želi i treba, ugovora samo ona osiguranja koja su mu najvažnija i tako čuva budućnost svog poslovanja, ali i budućnost svojih zaposlenika, te osigurava normalno poslovanje bez obzira ne neočekivane probleme i događaje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb