Obavijesti

Promo sadržaj

Predstavljen novi parfem Instagram zvijezde Zorannah

Predstavljen novi parfem Instagram zvijezde Zorannah
10

Novi parfem Zorannah poznate Instagram zvijezde predstavljen u BIPA Backstageu

Prošlog utorka je u samom središtu Zagreba u BIPA Backstageu u neformalnom druženju s fanovima regionalna Instagram zvijezda predstavila hrvatskoj javnosti svoj mega uspješan parfem Zorannah. BIPA Backstage postala je destinacija ljepote u kojoj se možete prepustiti u sigurne ruke beauty stručnjaka koji će vas urediti za bilo koju prigodu.

Jedinstveni beauty studio u Zagrebu, na drugom katu Ilice 42., prepoznala je i Zorana Jovanović koja je za predstavljanje parfema na našem tržištu odabrala BIPA Backstage.

Miris koji nosi Zoranino ime, dugo se čekao i u Hrvatskoj, pogotovo ako se pitaju njezini pratitelji. Od kada je prvi puta predstavljen javnosti 2017. godine, parfem je zaludio pratiteljice i doslovno nestao s polica u rekordnom roku.

Zorannah je sladak, nježan i zavodljiv, parfem koji je inspiriran i posvećen mladim ženama. Dominantna mirisna nota vanilije jedna je od najpopularnijih esencija u parfemskoj industriji, ali isto tako i omiljen miris lifestyle influencerice Zorannah koja ističe „Od kada se rodila ideja za parfemom s vlastitim potpisom, znala sam da to mora biti moja omiljena nota vanilije, koju apsolutno obožavam.“. 

Da proizvodnja parfema nije nimalo lak zadatak ističe i sama Zorana „Veliku pažnju posvetili smo kombiniranju slatkih mirisnih nota i vodili smo se misijom da parfem bude pristupačan i dostupan svim mojim pratiteljima. Iako je ovo unisex parfem, odlikuje ga jednostavno i ženstveno pakiranje koje se skladno nadovezuje na sam miris.

Parfem Zorannah ekskluzivno je dostupan u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 99,90 kn za 30 ml pakiranje ili 139,90 kn za 50 ml pakiranje.

A da Zorannah ima dobar nos pokazuje i zavidan red pratiteljica koje su je u prostorijama BIPA Backstagea mogle upoznati i družiti se sa svojom omiljenom zvijezdom. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.