Obavijesti

Promo sadržaj

Pripremite se za jesen i pazite na zdravlje

Pripremite se za jesen i pazite na zdravlje
2

Rujan nam kao i svake godine donosi povratak obvezama. Vrtić, škola, posao, razne aktivnosti, prometne gužve… Sve se ponovno zahuktava nakon ljetne stanke. Pazite li na svoj imunitet?

Nagla promjena tempa života nosi stres za naš organizam, a i s ulaskom u hladniji dio godine dolazi i sezona češćih respiratornih infekcija zbog čega je korisno pripremiti imunitet na izazove koji nas očekuju.

Kako bismo očuvali zdravlje naše djeca i nas samih i zaštitili se od infekcija te osigurali neometano djelovanje imunološkog sustava, uz obavezno dovoljno sna, što češći boravak na zraku i suncu te redovitu fizičku aktivnost od izrazito velike važnosti je bitno pravilno se hraniti, odnosno unositi dovoljno nutrijenata u organizam.

Nedovoljan unos vitamina i minerala, koji može biti posljedica nepravilne i neuravnotežene prehrane, preporuča se nadoknaditi uzimanjem dodataka prehrani koji su razvijeni upravo kako bi našem organizmu, odnosno imunološkom sustavu pomogli da se zaštiti.

Kako izabrati dodatak prehrani?

Uvijek je pri izboru dodataka prehrani preporuka potražiti savjet od farmaceuta koji će ovisno o dobi i potrebama organizma procijeniti i preporučiti prikladan proizvod. Kod sastava važno je voditi računa da proizvod sadrži preporučene dnevne doze vitamina i minerala.

Uz esencijalne vitamine i minerale, kod proizvoda za imunitet posebno se ističe i beta-glukan kao vrlo učinkovit i siguran za upotrebu kod djece i odraslih. Proizvodi za djecu sastavom i dozama nešto se razlikuju od proizvoda za odrasle, a za djecu je važno i da su ukusni i da ih rado konzumiraju.

Najtraženiji proizvodi u ljekarnama

U ljekarnama već godinama dominira linija dodataka prehrani za imunitet razvijena u Hrvatskoj. Optimalni sastav i prihvatljiva cijena razlog su zašto je Imunosal najčešći izbor u ljekarnama u kategoriji dodataka prehrani za imunitet.

Imunosal proizvodi sadrže jedinstvene kombinacije sastojaka koji doprinose funkciji imunološkog sustava, metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Primarni sastojak većine proizvoda je beta-glukan. Riječ je o visokopročišćenom beta-(1,3/1,6)-D-glukanu iz stanica kvasca (Saccharomyces cerevisiae) koji je vrlo učinkovit, siguran za korištenje, nema vremensko ograničenje primjene te nema nuspojava.

Proizvodi su i dodatno obogaćeni vitaminima, mineralima te posebno odabranim nutrijentima. Imunosal tekući dodatak prehrani i Imunosal Junior sirup proizvodi su za najmlađe, za starije od 12 godina možete odabrati Imunosal kapsule i Imunosal C 1000 kapsule, a za zdravlje osoba zrele životne dobi tu su vrlo popularne Imunosal Senior kapsule.

Potražite u ljekarnama

Svi proizvodi iz Imunosal linije se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura