Obavijesti

Promo sadržaj

Priroda na dvije tračnice: Trening cijelog tijela u istočno-tirolskoj planinskoj zimi

Priroda na dvije tračnice:  Trening cijelog tijela u istočno-tirolskoj planinskoj zimi
3

Skijaško trčanje ima tradiciju u Istočnom Tirolu i nadahnjuje sve više ljubitelja zimskih sportova. U konačnici, ovaj nordijski sport jača kardiovaskularni i imunološki sustav, metabolizam i disanje. Dakle, na skijaško trčanje u Istočni Tirol, gdje ćete doživjeti šarm ovog područja s njegove raznolike strane

Zadivljujući pogled na 266 vrhova nadmorske visine tri tisuće metara. Klizite kroz izvorno prirodno i kulturno područje. Očekuju vas potpuno različite regije s preko 400 kilometara staza. Što ujedinjuje ponudu skijaškog trčanja u svim dolinama i brdima Istočnog Tirola? Visokokvalitetne staze zahvaljujući svakodnevnoj pripremi, zajamčen snijeg zahvaljujući nadmorskoj visini i/ili zasnježivanju, povoljne karte za staze, kao i brojni pečati kvalitete staza. Posebno praktično za duže rute: javni prijevoz u Istočnom Tirolu besplatan je za goste s karticom.

Nordijski centar svjetske klase

Istočno-tirolski Lesachtal jedna je od najljepših visokih dolina u Europi s autentičnim, jedinstvenim prirodnim i kulturnim krajolikom. Centar za skijaško trčanje i biatlon u planinskom selu Obertilliach često je mjesto održavanja natjecanja. Ovdje se već dugi niz godina u siječnju održava Dolomitenlauf, jedna od najpoznatijih utrka skijaškog trčanja u zemljama njemačkog govornog područja i dio serije Worldloppet. Ovdje na 1.450 metara nadmorske visine rano počinje sezona skijaškog trčanja. Ukoliko temperature dopuste, već početkom/sredinom studenog započinje se s nanošenjem snježnih zaliha iz prethodne zime. Ljubiteljima skijaškog trčanja na raspolaganju je do 50 km različitih staza. Staza Grenzland od Kartitscha preko Obertilliacha i Untertilliacha do susjednog sela Maria Luggau u Koruškoj jedna je od najljepših i najsigurnijih staza u alpskom području.

Na skijama za trčanje kroz netaknuti prirodni i kulturni krajolik Istočnog Tirola

Romantični zimski krajolik i puno prostora za kretanje vlastitim tempom. U snijegom bogatom Defereggentalu ljubitelji zimskih sportova pronaći će pravu zimsku zemlju čuda. U Defereggentalu – dolini vode i mitova – na raspolaganju je 10 različitih staza za skijaško trčanje.

Sedam od njih nalazi se oko St. Jakoba: 3 kratke, oštre kružne staze i 4 prostrane staze dužine između 5 i 13 kilometara. Svatko tko želi istražiti jednu od najoriginalnijih, arhetipskih visokih dolina u Alpama na skijama za trčanje, to će pronaći u Villgratentalu. Dolina bez pomagala za penjanje, s puno karaktera, ponosa i povijesti. Staza za skijaško trčanje duga 8 kilometara vodi izravno od Innervillgratena do Kalksteina, dijelom uz Villgrater Bach. Jedinstveni prirodni i kulturni krajolik dodatno pojačava radost skijaškog trčanja. Novost za nadolazeću zimu je 3 km duga sunčana staza, koja vodi direktno iz centra mjesta duž doline te je okupana sucem.

Insajderski savjet – skijaško trčanje u podnožju Großvenedigera

5 staza za skijaško trčanje ukupne dužine preko 20 kilometara i pečat kvalitete tirolske staze za skijaško trčanje oduševljavaju početnike i profesionalne skijaše u Prägratenu u Virgentalu. Snijeg je kod skijaškog trčanja potpuno zajamčen zahvaljujući nadmorskoj visini i sustavu zasnježivanja. Osim toga, ova regija je i insajderski savjet! Staza za skijaško trčanje uz Isel prolazi kroz slikovitu šumu mrazova. Želite li pobjeći od svježine duž ledenjačke rijeke, uživajte u zimskom suncu na panoramskoj stazi u Strödenu. Pogled na ledene divove Maurertala jedinstven je i poziva vas da napravite nekoliko krugova oko prostranih polja na vrhu doline. U Prägratenu je skijaško trčanje moguće čak i navečer – na osvijetljenoj stazi Blusenrunde u vremenu od 16 sati do 21 sat.

Ponuda:

Safari uz skijaško trčanje u Istočnom Tirolu

3 noćenja

3-dnevna karta za skijaško trčanje Istočni Tirol

Hotel **** s polupansionom od € 270,00

Privatna soba s doručkom od € 150,00

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.