Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi u Hrvatskoj – Germania nudi široku ponudu za ljetni prijelazni rok

Prvi u Hrvatskoj – Germania nudi široku ponudu za ljetni prijelazni rok

Harry Kane prolazi u Bayern? Mbappe je novi napadač Real Madrida? Neymar ostaje u PSG-u ili se vraća u Barcelonu?

Na te i brojne druge potencijalne transfere možete se okladiti u Germaniji koja prva u Hrvatskoj nudi široku ponudu na ljetni prijelazni rok 2023. godine u kojoj očekujemo nekoliko 'bombastičnih' nogometnih transfera. 

Spomenuli smo već sveprisutnog Kanea, u ovom trenutku najmanji koeficijent je na njegov ostanak u Tottenhamu (1.90), no britanski i njemački mediji engleskog reprezentativca guraju prema Bavarskoj u kojoj Bayern München 'očajnički' traži golgetera koji njemačkom prvaku nasušno fali od odlaska Roberta Lewandowskog u Barçu. Prema tome, tečaj na prelazak Kanea u bavarsku prijestolnicu iznosi 2.50. 

Međutim, rasnog strijelca vabe i drugi klubovi. Prelazak Kanea u Manchester United se, recimo, vrednuje s tečajem od 10.00, a u Chelsea i PSG s 20. Ako smatrate da će Kane prijeći u najvećeg Tottenhamovog rivala Arsenal, i postati 'persona non grata' za navijače Spursa, možete se na taj transfer okladiti za tečaj od 100. 

Kylian Mbappe poručio je upravi PSG-a kako neće aktivirati klauzulu o produljenju ugovora na još godinu dana te da će najkasnije do ljeta 2025. ostati u Parizu. Šeici s tom informacijom nisu zadovoljni te su poručili Mbappeu – ili produži do 2025. ili te prodajemo već ovog ljeta. 

Mbappe je prošle sezone bio na korak do Real Madrida, ali je ostao u Parizu. Madriđani sui  sada najveći favoriti za njegovo dovođenje (1.90), no za taj transfer bi trebali izdvojiti 200 milijuna eura. Prema tome, Kraljevi možda puste Mbappea da odradi još jednu sezonu u PSG-u (tečaj 2.00), a onda ga idućeg ljeta dovedu besplatno. 

Podosta je manje izgledno da će Francuza ovog ljeta dovesti Manchester United (17.0), Liverpool (20.0) ilI Manchester City (25.0). 

Svjetsku nogometnu javnost prilično zanima u kojem će klubu karijeru nastaviti Neymar. Trenutno je najmanji tečaj (1.35) na ostanak u PSG-u, no dosta se piše o Brazilčevom povratku u Barcelonu (tečaj 7.00), ali i prelasku u Manchester United (12.00). No, odlaskom Benzeme, Neymara možda dovede i Real Madrid (40.0), a u inozemnim medijima spominje se i mogući povratak Brazilca u matični Santos (40.0). 

I ovog ljeta na tržištu će se najviše tražiti napadači. Nigerijska gol-mašina Victor Osimhen mogao bi napustiti Napoli iako se njegov ostanak u prvaku Italije vrednuje s najmanjim koeficijentom – 1.60. No, špekulira se da je Osimhen dosta blizu prelaska u PSG (tečaj 6.00), a vrlo bi ga rado u svojim redovima voljeli vidjeti Bayern München (ako Bavarcima propadne posao s Kaneom) i Chelsea. Tečaj na prelazak Osimhena u jednog od dva velikana vrednuje se s 10, dok je tečaj na njegov prelazak u Manchester City nešto viši (12.00). 

Pitanje je gdje će završiti srpski napadač Dušan Vlahović, za sada ima najviše šanse za ostankom u Juventusu (2.40), no vrlo bi lagano mogao završiti u Bayernu (3.70) ili Chelseaju (4.50). Roberta Firmina, koji sigurno napušta Anfield ovo ljeto, vabe Barcelona (2.40) i Real Madrid (3.00), a Sadio Mane, ako ne ostane u Bayernu (1.70), mogao bi završiti u Chelseaju (9.00), Juventusu, Newcastleu, Napoliju (15.00) ili Interu (17.00). 

Da ne bi ispalo da se licitira samo za napadače, Germania ima mogućnost klađenja na transfere 'defenzivaca'. Nama najzanimljivija je buduća destinacija Joška Gvardiola. Brončani Vatreni na korak je do prelaska u Manchester City, taj se transfer vrednuje sa 1.15, a njegov odlazak u RB Leizigu s 5.00. No, za Gvardiola su zainteresiran i Real Madrid (7.00), Liverpool (21.0), Bayern (29.0) te, dakako, Chealsea (35.0) koji je prošlog ljeta bio na korak do dovođenja polivalentnog hrvatskog braniča.  

Declana Ricea mnogi su britanski mediji već smjestili u Arsenal, pitanje je samo za koju cifru (zadnja se spominjala od oko 120 milijuna eura), stoga ponudu na njegov prelazak na Emirates nemamo. Međutim, taj transfer nije služben, a propadanje pregovora između West Hama i Arsenala kao zapete puške čekaju Manchester United (15.0) i Chelsea (25.0), dok je tečaj na njegov ostanak u West Hamu 20.0. 

Iz redova Manchester Uniteda ovog bi ljeta mogao otići skupocjeni stoper Harry Maguire. Iako je i dalje najmanji tečaj na njegov ostanak na Old Traffordu (2.50), nikoga ne bi iznenadilo kada bi engleski reprezentativac završio u Tottenhamu (4.50), Aston Villi (7.00) ili Newcastleu (8.00). 

Što se veteran Sergia Ramosa tiče, njega strani mediji vraćaju u matičnu Sevillu (3.00) dok su šanse za njegovim ostankom u francuskoj prijestolnici iznimno male (15.0). 

Ovo je samo dio od bogate Germanijine ponude na ljetne transfere, a ista će se svakim danom samo proširivati.  

Iskoristite priliku koja se nudi u ovom, za neke nogometne fanatike, najslađem dijelu sezone i okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelaznog roka 2023. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb