Obavijesti

Promo sadržaj

S najboljim igračima se uvijek produljuje suradnja: Germania i dalje sponzor Istre 1961!

S najboljim igračima se uvijek produljuje suradnja: Germania i dalje sponzor Istre 1961!

Veza Germanije i Istre 1961 je od početka na zdravim i čvrstim temeljima stoga je dogovor oko nastavka suradnje postignut za svega nekoliko minuta!

U Puli se s velikim nestrpljenjem očekuje nova sezona. Zeleno-žuti su ovog ljeta odradili izvrstan posao. Bilo je dolazaka, bilo je i unosnih odlazaka, ali kostur momčadi ostao je isti pa se tako na najvećem hrvatskom poluotoku nadaju da će u sezoni 23./24. njihovi miljenici napraviti dodatni iskorak i izboriti plasman u Europu. Jaka Istra 1961 nikoga ne iznenađuje, a nakon što su prošle sezone ostvarili svoj najbolji rezultat u domaćem prvenstvu, svima onima koji dišu za momčad s Aldo Drosine želja je da se u novoj sezoni momčad ode korak dalje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A da bi se to ostvarilo, najbolji igrači moraju ostati na okupu. Sportski direktor Saša Bjelanović je zasukao rukave, postojećem kadru pridodao je nove igrače koji će sigurno povećati kvalitetu momčadi, ali najvažnije od svega mu je bilo da svoje najveće zvijezde zadrži na okupu. I u tome je uspio. Budući da u Istri 1961 svi dišu kao jedan, takav način razmišljanja prisutan je na svim razinama. I baš je radi toga Germania potpisala novi ugovor s Istrom 1961!

Suradnja Istre 1961 i Germanije traje tri godine, s tim da je posljednje dvije godine Germania glavni sponzor Zeleno-žutih. U Puli uživaju surađivati s Germanijom, baš kao što Germania uživa surađivati s Istrom 1961. Otkako je potpisan prvi ugovor, na sva zajednička pitanja odgovor bi se pronašao u najkraćem mogućem roku. Istra 1961 i Germania funkcioniraju sjajno zajedno, a stara nogometna izreka je da se 'pobjednička momčad ne mijenja'.

Od prvog dana je naša suradnja sjajna, Germania i Istra 1961 si jednostavno pašu. Dogodio se taj 'klik' i zato ovako dobro surađujemo. Biti glavni sponzor Istre 1961 je velika privilegija, ali isto tako znamo da su naši prijatelji iz Pule iznimno sretni što će Germania biti na njihovim prsima i u sljedećoj sezoni. Otkako smo se spojili, velikim koracima prema naprijed idu i Istra 1961 i Germania. Prošla godina je i za jedne i za druge bila sjajna, a sad ćemo zajedno raditi da u narednih 12 mjeseci premašimo zadane ciljeve. A onda ćemo, uvjerena sam, za godinu dana opet biti na istom mjestu kad ćemo dogovarati novu suradnju“, rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

Mi smo u Germaniji našli partnera koji nam u svemu odgovara stoga vjerujem da je svima jasno zašto smo obnovili suradnju. Želim vjerovati kako jedni druge guramo prema naprijed. Dogovorili smo se za pet minuta, na obostrano zadovoljstvo potpisali smo novi ugovor i siguran sam da ovo nije zadnji put da u ovako radosnom tonu možemo javnosti prezentirati ovakve vijesti. Hvala Germaniji što nas prati i što nam vjeruje, potrudit ćemo se u novoj sezoni biti još bolji kako bismo im dali još jednu potvrdu da su pogodili kad su nas odabrali da nam budu generalni sponzor“, rekao je Fabio Ivinić, član uprave Istre 1961.

Važno je za naglasiti kako portal Germanijak također nastavlja biti medijski partner Zeleno-žutih. Na ponajboljem hrvatskom sportskom portalu već godinama možete pronaći sve vijesti vezane za momčad iz Pule, a tako će biti i ubuduće. Podsjetimo, baš ste na Germanijaku mogli pročitati ekskluzivne vijesti koje se tiču ulaznih i izlaznih transfera Zeleno-žutih, a pratile su se i sve prijateljske utakmice, konferencije za medije, prvenstvene i kup utakmice te brojne druge zanimljivosti koje se tiču pulske momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.