Obavijesti

Promo sadržaj

Shooster dan u subotu16.09. i nedjelju 17.09. cijeli dan

Shooster dan u subotu16.09. i nedjelju 17.09. cijeli dan
8

Shooster je još jednom pripremio vikend tijekom kojeg će se Zagrepčani odlično zabaviti uz brojne igre i izazove, ali i osvojiti vrijedne nagrade

Dan pun zabave, nagrada i izazova u koje #svibulje . S nama su i JoomBoosovci -  Davor, Maša, Petra i LayZ - dođi i ti!
Igramo Tetris,  darujemo super naljepnice, fidget spinnere, Shooster Gymsack, cool tetovaže i veeelike popuste za kupnju tenisica  u Shoosteru. 

Samo trebaju doći do Shooster Box-a u Arena Centru na Trgu Dalmacija u subotu 16. i nedjelju 17. rujna, te se uključiti u neku od aktivnosti koju smo im pripremili.

Osim brojnih promocija, popusta, izazova, darivanja tenisica po izboru, Shooster dan nudi još toga. S nama će u subotu i nedjelju u terminima 11–14h i 16–19h biti ekipa iz JoomBoosa - Davor, Maša, Petra i LayZ - koji pripremaju lude izazove, autogram kartice, super nagrade i popuste do čak 50%.

Posebno zanimljiv je SNEAKER HUNT, lov na blago kod kojeg se od natjecatelja očekuje brzina i oštro oko. Trebat će se rastrčati po Arena Centru i pronaći stvari koje im zadamo. Isplati se biti najbrži jer taj osvaja tenisice po izboru! Sam naziv druge aktivnosti TETRIS MASTERS govori o čemu je tu riječ. Legendarna igrica i danas je superpopularna, a na Shooster danu tražimo najbolje od najboljih igrača. Nagrađujemo puno sudionika, darujemo popuste od 10% i 20% u Shoosteru, dijelimo stvarno zabavne tattoo oči ili fidget spinnere - a tko ostvari rezultat dana doma će otići s tenisicama po izboru!

Na našim događanjima ljudima uvijek omogućimo da izraze svoju individualnost, ovaj put to će moći kroz STICKER ART. S nama će biti strip umjetnici koji će po uputama naših posjetitelja na licu mjesta kreirati unikatne naljepnice. Posjetitelji ih mogu izraditi za sebe, za mamu ili prijatelje, za koga god hoće. Svi koji ih izrade dobiju 10% popusta u Shoosteru i Shooster Gymsack, a oni koji svoju naljepnicu podijele na društvenim mrežama uz hashtag #svibulje, dobiju i veći popust od 20%.

Više puta spomenute TATTOO EYES još su jedna aktivnost koju smo pripremili; omogućuje svima koji svrate do Shooster Box-a da na sebe stave lažne tetovaže očiju. Mogu ih staviti na rame, gležanj, bilo gdje - samo neka što više očiju uživa u zabavnom Shooster danu. Sve koji podijele svoju sliku s tattoo eyes na društvenim mrežama uz hashtag #svibulje nagrađujemo s 20% popusta u Shoosteru.

Sve pozivamo da ovaj vikend svrate u Arena Centar na Shooster dan. U subotu u podne s nama će biti i Andrea Andrassy, dok će nas Ivan Dečak posjetiti u nedjelju u podne. Dođite i gledajte kako #svibulje u vas dok se fenomenalno zabavljate!


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.