Obavijesti

Promo sadržaj

Sinonim za pouzdanost na tržištu nekretnina: Spatium One Stop Shop

Sinonim za pouzdanost na tržištu nekretnina: Spatium One Stop Shop
3

Spatium Nekretnine se istaknula kao vjerodostojna agencija za nekretnine na području Kvarnera, s fokusom na zadovoljstvo klijenata i inovativnim mentorskim programom, prvim takvim u Hrvatskoj

Personalizirana Usluga Prema Željama Klijenta

Potrebe svojih klijenata Spatium stavlja u prvi plan. Cilj Spatiuma na kojem se temelji cijelo poslovanje jest da se nekretnina kupuje s klijentom, ne prodaje mu se. Kad se stavite u kožu svog klijenta tek tad možete spoznati njegove želje i potrebe.

Otvorena komunikacija je temelj poslovanja. Spremni su slušati i razumjeti klijenta. Bez obzira na izazove koje donosi tržište nekretnina, uvijek će se truditi pružiti najbolje, jer je njihovo zadovoljstvo prioritet.

U Spatiumu, posvećenost klijentu ima veći prioritet od prodaje nekretnina jer cilj Spatium agenata nije samo prodati nekretninu, već stvoriti iskustvo koje će rezultirati potpunim zadovoljstvom.

Ponuda Nekretnina

Spatium Nekretnine predstavlja raznoliku ponudu nekretnina koja će zadovoljiti sva očekivanja. Spatium je agencija koja najviše djeluje na području Kvarnera, Istre, kvarnerskih otoka i Crikvenice - već dobro poznatih područja gdje je potražnja za turističkim nekretninama izuzetno visoka.

Ekskluzivni projekti, dostupni isključivo putem Spatium Nekretnina, pažljivo su provjereni, pružajući potpuno povjerenje našim klijentima u kvalitetu ponuđenih projekata.

Iz Spatiuma ističu rastuću potražnju za kućama u okolici Rijeke, što postaje ozbiljan trend. Naši stručnjaci aktivno rade na tome da udovolje specifičnim zahtjevima klijenata i pronađu nekretnine koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Mentorstvo kao ključ uspjeha

Posebno se ističe mentorski program pod vodstvom vlasnika Vedrana Price. Ovaj program ne samo da razvija stručnjake, već i oblikuje poslovanje temeljeno na stručnosti, predanosti i fokusu na klijente.

Vedran Prica, vlasnik Spatium Nekretnina, svoju karijeru s nekretninama započeo je kao agent. Njegovo dostignuće titule agenta godine u 2019., 2020. i 2021. godini svjedoči o njegovom izuzetnom profesionalizmu. Prema riječima Vedrana, ključna poslovna strategija leži u zadovoljstvu klijenata. S obzirom na impresivne rezultate koje je postigao prije nego što je otvorio vlastitu agenciju, jasno je da će njegov mentorski program i stručnost biti neprocjenjivi resurs za svakog agenta ili onoga tko teži postati jedan.

Uz mentorstvo, Spatium postaje sinonim za vrhunsku uslugu i zadovoljstvo klijenata. Pažljivo se prenosi znanje na svakog polaznika koji je u zadnjih godinu dana dao odlične rezultate pojedinaca.

Agenti

Agenti i asistenti u Spatiumu istinski su timski igrači koji gaje međusobno povjerenje, surađujući zajedno u pozitivnoj radnoj atmosferi. Agenti s bogatim iskustvom u poslu spremni su nesebično pružiti pomoć asistentima u posredovanju.

Nadalje, agencija Spatium Nekretnine promiče ne samo poslovnu suradnju već i prijateljske odnose unutar tima. Agenti ne samo da dijele smijeh međusobno, već se i slobodno šale s svojim nadređenima, stvarajući tako opuštenu i poticajnu radnu atmosferu. Ovaj spoj profesionalnosti, iskustva i pozitivne energije čini Spatium Nekretnine jedinstvenim radnim okruženjem u kojem svaki član doprinosi uspjehu tima.

@spatium_nekretnine 🤭🤭 𝗨𝗿𝗲𝗱 𝗥𝗶𝗷𝗲𝗸𝗮 ☎ +385 51 272 903 ✉ info@spatium.hr 📍 Šetalište Andrije Kačića Miošića 5, Rijeka 𝗨𝗿𝗲𝗱 𝗖𝗿𝗶𝗸𝘃𝗲𝗻𝗶𝗰𝗮 ☎ +385 51 452 479 ✉ info@spatium.hr 📍 Vinodolska 10, Crikvenica . . . #nekretnine #prodajanekretnina #rijeka #istra #spatiumnekretnine #realestate #realestateexpert #realestateagency #realestategoals #immobilien #immobilienverkauf #immobiliare #immobilieninvestment ♬ original sound - mirsad.kadic

Posvećenost klijentima, personalizirana usluga prema željama klijenata te inovativni mentorski program pod vodstvom iskusnog vlasnika Vedrana Price čine ih ne samo agencijom za nekretnine već i partnerom koji gradi dugoročno povjerenje. Spatium Nekretnine nije samo posrednik u kupoprodaji nekretnina, već kreator iskustva koje nadmašuje očekivanja klijenata. Njihova raznolika ponuda, ekskluzivni projekti te stručnjaci koji prate rastuće trendove na tržištu postavljaju ih u vrhunske agencije u regiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.