Spas za kućni budžet: otkup zlata građanima donio milijune | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Spas za kućni budžet: otkup zlata građanima donio milijune

Spas za kućni budžet: otkup zlata građanima donio milijune
3

Izdašne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega hrvatski građani vole koristiti uslugu otkupa zlata, otkrili su iz tvrtke Auro Domus, najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima

U prošloj godini samo u poslovnicama ove tvrtke isplaćeno je stotine milijuna kuna kroz otkup zlata, a najviše se prodavao stari nakit koji je naslijeđen ili više nije u modi. Prosječna isplata po jednom otkupu iznosila je više od 1.000 kuna, ali brojni su klijenti poslovnice napustili bogatiji za desetke tisuća kuna. Tako su sa zaboravljenim predmetima iz ladica ili pospremljenih u kutije na tavanu i podrumu financirali nabavku novih kućanskih uređaja, platili troškove skijanja i ljetovanja, a jedna klijentica je isplatom od otkupa zlata čak uspjela i zatvoriti kredit za novi automobil.

Prošlogodišnji podaci, prema kojima su za više od 10 posto porasle količine otkupljenog zlata, ali i visina isplate građanima, pokazale su da otkup zlata – postavljen na profesionalan način – nije samo kratkotrajan posao, već stalna aktivnost koja omogućuje građanima značajne prihode bez potrebe da riskiraju svoju imovinu podizanjem sumnjivih kredita.

Također, otkup zlata nije samo izvor prihoda za najsiromašnije. Prema analizi koju je proveo Auro Domus, veće količine u otkupu znak su da su tu djelatnost dobro prihvatili i imućniji građani, kojima ipak isplate u visini prosječne plaće itekako mogu poboljšati kućni budžet. 

Auro Domus ima poslovnice dostupne u čitavoj Hrvatskoj, u kojima građani mogu ne samo koristiti usluge otkupa zlata, već i mjenjačnice, brzog prijenosa novca u suradnji s tvrtkom Western Union, kao i slati i primati pakete u suradnji s tvrtkom Overseas Express. 
Više informacija o uslugama i cijenama otkupa zlata dostupne su na službenim stranicama Auro Domusa i putem besplatnog info-telefona 0800 73 72.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho
PROMO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho

Dizajn znaka približava se dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka postala prepoznatljiva

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!
Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!
PAZITE ŠTO JEDETE

Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!

Na crnoj listi nalazi se hrana koja se dokazano povezuje s nastankom malignih oboljenja. Stručnjaci upozoravaju na njihovu štetnost i preporučuju biranje zdravijih alternativa