Obavijesti

Promo sadržaj

Štednja vode dobra je za okoliš i vaš novčanik

Štednja vode dobra je za okoliš i vaš novčanik
4

Održivo gospodarenje vodenim resursima postaje sve važnije, pa bismo trebali razmisliti o mjerama za štednju pitke vode

Postoji velika potražnja za alternativnim izvorima vode i razboritim korištenjem ove dragocjene tekućine. Štednja vode dobra je za okoliš i vaš novčanik. Kako svatko od nas može značajno smanjiti potrošnju pitke vode? Najlakše uz pomoć pumpi za dom i vrt. Pumpe opskrbljuju vašu kuću i vrt podzemnom vodom koja je pogodna za zalijevanje vrta, pranje rublja ili ispiranje WC-a.

Alternativna opskrba vodom

Koja pumpa vam je potrebna ovisi o visini pumpanja i količini vode. Vrhunska GARDENA Kućna pumpa za vodu 5000/5 eco inox i Kućna pumpa 5000/5 eco imaju izniman kapacitet i pumpaju do 4500 litara na sat s maksimalnim potisnom visinom do 50 metara. Obje pumpe imaju spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika i izvrsne su za ljubitelje izdržljivosti. Integrirani predfilter sprječava ulazak prljavštine, a zaštitne tehnologije osiguravaju sigurnost od rada na suho. Kućna pumpa prvo daje vodu iz svog spremnika i automatski se uključuje i isključuje kada je potreban dovod vode ili punjenje spremnika. Kako bi se smanjila potrošnja resursa, pumpe također nude eko način, koji omogućuje do 15% uštede energije u usporedbi s normalnim radom.

Automatsko održavanje čak i u vrtu

Ako trebate biti fleksibilni pri korištenju vode, pumpe su pravi izbor. Kompaktan dizajn čini ih idealnim za mobilnu upotrebu u vašem domu i vrtu. Aparat se sam aktivira i deaktivira ukoliko je potrebno, a vi kontrolirate tlak i kapacitet isporuke na praktičnom LED zaslonu. GARDENA Kućna i vrtna pumpa 4000/5 s integriranim sustavom upozorenja, upozorava na pojavu mraza, u slučaju neispravnosti ili kvarova, kao što je nedostatak vode. Program male količine osigurava rad čak i s malim protokom vode, na primjer za moderne perilice ili navodnjavanje kap po kap. Zaštita od vremenskih uvjeta znači da može ostati vani tijekom cijele sezone.

Čak pet različitih pumpi za dom i vrt već čeka da počnete štedjeti pitku vodu. Među njima je moćni model GARDENA Kućna i vrtna pumpa 6000/6 LCD inox s najvećom potisnom količinom od 6.000 litara na sat i maksimalnim tlakom od 5,5 bara.

Razborita upotreba vode

GARDENA smart Automatska pumpa za kuću i vrt omogućuje vam implementaciju upravljanja vodom u vaš sustav GARDENA smart. Osigurava opskrbu kuće sanitarnom vodom, a integrirana kontrola omogućuje vremenski kontrolirano zalijevanje vrta. Informacije o funkcijama pumpe, tlaku ili kapacitetu crplenja možete pronaći na praktičan način u aplikaciji GARDENA smart koja vas uvijek i svugdje informira o novostima. Integrirani program male količine osigurava nesmetan rad modernih perilica rublja ili navodnjavanje vrta kap po kap s GARDENA Micro-Drip-System, koji zahtijeva vrlo malo vode. Pumpa ima dva izlaza na tlačnoj strani koji omogućuju spajanje dva uređaja za zalijevanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.