Obavijesti

Promo sadržaj

Stiže nam 47. izdanje adrenalinskog spektakla Zagreb Open INA Delta Rally

Stiže nam 47. izdanje adrenalinskog spektakla Zagreb Open INA Delta Rally

Ljubitelji adrenalinskih vožnji i oktana ponovno će doći na svoje od 11. do 13. lipnja u Zagrebu kada se održava 47. izdanje Zagreb Open INA Delta Rallyja

Najdugovječnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj ove će godine ugostiti više od 60 posada iz 10-ak europskih zemalja. Detalji događaja predstavljeni su u prostorima INA MAZIVA u Zagrebu, po čijem poznatom motornom ulju ovo natjecanje i nosi ime.

Dvodnevno natjecanje održat će se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a uzbudljivi brzinski ispiti vozit će se u subotu u Zagrebu na Aveniji Većeslava Holjevca i u okolici Jastrebarskog, te u nedjelju na Sljemenu i Lazu. Ceremonijalni start i cilj relija planiran je na parkiralištu TŽV Gredelj, gdje će se nalaziti i servisni park. Na natjecanju će sudjelovati i naši proslavljeni vozači te Inini ambasadori Juraj Šebalj i Viliam Prodan koji je nedavno sudjelovao i na prestižnom WRC Croatia 2021. Rallyju.

INA je već tradicionalno dala podršku natjecanju. „Drago nam je da nas organizatori ovakvih vrhunskih događaja, sportaši te zajednica prepoznaju kao pouzdanog partnera. Isto čini i više od 200.000 naših kupaca koji svaki dan dolaze na naša maloprodajna mjesta. Našim ambasadorima i svim drugim natjecateljima želim puno sreće, a gledateljima da uživaju u uzbudljivim vožnjama“, izjavila je dr.sc. Barbara Dorić, članica Uprave Ine.

I ovogodišnji Zagreb Open INA Delta Rally održava se u složenim uvjetima epidemije korona virusa. Unatoč tome, uložili smo veliki napor i uz pomoć brojnih sponzora i donatora pripremili smo izazovno natjecanje koje od svih posada traži najveći napor i vještinu za savladavanje svih zamki i izazova 445 kilometara itinerera i više od 150 km brzinskih ispita“, istaknuo je Mato Šebalj, predsjednik autokluba INA Delta, te dodao: „Devet brzinskih ispit održavaju se u subotu, 12. lipnja na tradicionalnom prostoru kod Ine, Zagrebačkog velesajma i Avenije Većeslava Holjevca, te na potpuno novoj stazi u podnožju Samoborske gore s jaskanske strane. Drugi dan, u nedjelju 13. lipnja vozi se još 6 brzinskih ispita na svima dobro znanim stazama  na Sljemenu i Lazu.

INA Delta Rally je od 2016. dio FIA European Rally Trophyja, što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe. Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara se pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu (WRC) koje su zaljubljenici u automobilske spektakle ovog proljeća mogli po prvi put uživo pratiti i u Hrvatskoj. Uz europske bodove, ovogodišnji INA Delta Rally bodovat će se za Europski rally trofej, Rally prvenstvo Hrvatske te Otvoreno prvenstvo Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.