Obavijesti

Promo sadržaj

Što učiniti da vam zimmer ne bude frei?

Što učiniti da vam zimmer ne bude frei?
2

Kako obogatiti ponudu u svom smještaju i pritom uštedjeti? Jednostavno

Evotv,  digitalna televizija Hrvatske pošte, ima posebnu ponudu za sve poduzetnike u turizmu i pružatelje ugostiteljskih usluga u kućanstvu. Mali obiteljski hoteli, hosteli, kampovi i ugostitelji mogu sami prilagoditi uslugu evotv ovisno o svojim željama i potrebama te tako dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Zašto odabrati evotv?

Evotv je jedina prijenosna digitalna televizija. To znači da prijamnik možete seliti iz sobe u sobu, iz apartmana u apartman, iz kuće u kuću ili čak u drugi grad u Hrvatskoj, jer evotv signalom pokriva čak 94% kućanstava.

Evotv možete koristiti samo onda kad vam je to potrebno. Nemate potrebu za evotv-om cijelu godinu? Nema problema. Uz opciju mirovanja usluge evotv do 9 mjeseci u godini dodatno ćete uštedjeti.

Dodatni uređaji dostupni su po iznimno povoljnoj cijeni. Na glavni uređaj možete povezati do tri dodatna uređaja te opremiti četiri apartmana digitalnom televizijom za samo 204,96 kn mjesečno.

Jednostavnost – uređaj sami spojite na postojeću TV antenu, uključite i zabava uz najgledanije TV kanale po najpovoljnijoj cijeni počinje odmah.

Više informacija zatražite pozivom na besplatni broj 0800 07 07 ili e-poštom: turizam@evotv.hr i rasprodajte kapacitete uz evotv pakete!

Opremite apartmane za novu sezonu na Žutom kliku

Kako bismo vam dodatno olakšali pripreme za sezonu, Hrvatska pošta je osim evotv ponude pripremila i dodatnu posebnu ponudu za iznajmljivače u svojoj internetskoj trgovini Žuti klik.

Newsletter_banner_APARTMAN_1200x600

Posebnost Žutog klika je u tome što se svi proizvodi iz ponude osim na internetskoj stranici mogu kupiti i narudžbom u bilo kojem poštanskom uredu Hrvatske pošte ili pozivom u Kontaktni centar na broj: 072 07 07 07. Velika mreža s više od tisuću poštanskih ureda u kojima je moguće naručiti proizvode bit će mnogim kupcima u Hrvatskoj prvi korak prema naručivanju proizvoda online.

Najveća je pogodnost za sve kupce besplatna dostava kupljenih proizvoda bilo na kućnu adresu bilo u najbližu poštu. Osim mjesta dostave, korisnici sami odlučuju o načinu plaćanja, a mogu odabrati plaćanje karticama, PayPalom ili plaćanje poštaru prilikom dostave paketa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem