Obavijesti

Promo sadržaj

STOP SHOP ritejl parkovi u Osijeku i Valpovu donirali Crvenom križu

STOP SHOP ritejl parkovi u Osijeku i Valpovu donirali Crvenom križu
3

Mjesec zajedništva i radosti

STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu, poznati brend austrijske tvrtke IMMOFINANZ, donirali su prijeko potrebnu zaštitnu opremu Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i Valpovo. Donacija se sastoji od 12.000 medicinskih jednokratnih zaštitnih maski, 10.000 latex rukavica i 2.000 jednokratnih zaštitnih kapa. Zaštitna oprema namijenjena djelatnicima društva Crvenog križa uvelike će olakšati brigu o starijim i nemoćnim sugrađanima te će omogućiti sigurnije uvjete rada i veću zaštitu svim djelatnicima. STOP SHOP se odlučio za ovu donaciju, u vrednosti od preko 6.000€ kako bi pomogao i pokazao zajedništvo u ovim trenucima, jer samo zajedničkim snagama možemo pridonijeti smanjenju širenja koronavirusa i povećanju sigurnosti svih građana.

STOP SHOP retail parkove posjetit će i Djed Božićnjak, u crvenom odijelu i sa vrećom punom iznenađenja, da nas podsjeti da se približava i oproštaj od ove nesvakidašnje godine i dolazi vrijeme blagdanskih radosti.  Zdrav je i odlučio je obradovati najmlađe posjetitelje STOP SHOP retail parkova u subotu 19. prosinca, uz sve mjere koje su propisane i u skladu sa aktualnom situacijom! Mališanima će dijeliti slatkiše uz želju da im Nova 2021. godina bude slatka i vesela.

Dok mališani spremaju novogodišnje želje, njihovi roditelji, bake i djedovi smišljaju poklone. Brojne akcije i popusti tijekom ovih dana preporučuju STOP SHOP kao mjesto za sigurnu blagdansku kupovinu.

I posljednji tjedan ove stare 2020. godine bit će u znaku brige za zdravlje. STOP SHOP radi uz sve propisane epidemiološke i sigurnosne mjere kako bi se posjetitelji i zaposleni osjećali sigurno, a u tijeku je i proces certifikacije oba retail parka, da su sigurni za kupovinu, prema međunarodnim standardima.

Sve informacije o svim aktivnostima i ponudi STOP SHOP-a možete naći na stranici, kao i na Facebook i Instagram profilima retail parka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.