Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
10

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit

Magazin Story 'osvanuo' je ovog tjedna u posebnom slavljeničkom ruhu! Vaš omiljeni lifestyle magazin slavi 22. rođendan i daruje svima dizajnersku narukvicu Borboleta!

Rođendanski broj Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja!

Ekskluzivne narukvice Borboleta Good Wish Souvenirs su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

Primjerice, šibenski botun, okruglo srebrno puce izrađeno tehnikom filigrana, jedan je od prepoznatljivih motiva dalmatinskog grada i simbol lokalne kulture, a i vi ga možete nositi na ruci u profinjenoj inačici.

Motiv paške čipke odlikuje se iznimnom ljepotom uzoraka, kvalitetom i načinom izrade te višestoljetnom tradicijom izrade. S crnim koncem, ovaj motiv jedan je od popularnijih.

Izrada licitara upisana je na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a ovaj motiv nalazi se i na narukvici Borboleta Good Wish Souvenirs.

Galešnjak – otok ljubavi budi romantiku jer je srcolikog oblika, a njegov se motiv nalazi na narukvici koja dolazi s tamnoplavim koncem i zelenim simbolom otoka.

Spoj modernog i tradicionalnog, u klasičnim i ljetnim nijansama, narukvica Borboleta s čak osam trendi motiva! Na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama.

Rođendansko izdanje Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja 2024. godine!

7
| Foto: PROMO

#storyxborboleta #storybday #storyslavi22 

#borboleta_joaillerie #fashionjewelry #gifts #jewelry

MODEL: Antea Valenta

FOTOGRAFIJE: Goran Čižmešija

STYLING: Slađana Divjak

ŠMINKA: Seka Kožul

FRIZURA: Studio Marcela

CVIJEĆE: Pollak Flowers

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Doživite nogomet kao na stadionu uz novu liniju LG OLED televizora
PROMO

Doživite nogomet kao na stadionu uz novu liniju LG OLED televizora

LG-evi OLED televizori iz 2024. poboljšavaju korisničko iskustvo s naprednim AI procesorom koji pruža još jaču izvedbu te izvanredne audio-vizualne performanse

Zvjezdano ljeto u Karlovcu: tri tjedna festivala, kazališta, izložbi, koncerata i sporta
PROMO

Zvjezdano ljeto u Karlovcu: tri tjedna festivala, kazališta, izložbi, koncerata i sporta

U karlovačkom Kinu Edison predstavljen je bogati program trotjedne manifestacije Zvjezdano ljeto kojom se obilježava rođendan grada Karlovca
BRITA filtrirana voda za zdravu hidraciju i održiv stil života!
PROMO

BRITA filtrirana voda za zdravu hidraciju i održiv stil života!

Pitate se kakve je kvalitete voda koju pijete? Na čašama su vidljivi tragova kamenca i sve češće ste svjedoci loših testova analize vode. Na sreću, sve te probleme rješava kvalitetna filtracija vode!