Obavijesti

Promo sadržaj

SuperSport postaje službeni partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige

SuperSport postaje službeni partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige
2

SuperSport, vodeća tvrtka za sportsko klađenje u Hrvatskoj, pridružuje se listi brendova u vlasništvu britanske tvrtke Entain koja je partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige

Brend SuperSport bit će vidljiv na svim utakmicama UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige koje će se igrati u Hrvatskoj.

Čelnici SuperSporta ne kriju zadovoljstvo postignutim dogovorom i širenjem mreže sponzorstva koje sad obuhvaća i europska nogometna natjecanja.

Nakon preuzimanja naslovnog pokroviteljstva hrvatskih nogometnih natjecanja, iznimna nam je čast biti dio partnerstva ovih velikih UEFA-inih europskih klupskih natjecanja. Ne sumnjamo da će ovo partnerstvo otvoriti niz uzbudljivih prilika za rast i razvoj na brojnim poljima“, izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

Kroz sponzorstvo se naglašava predanost Entaina, a time i SuperSporta, ka razvoju sporta, kao i odgovornog igranja.

Izrazito smo ponosni što smo službeni partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske uz druge velike brendove te smo zahvalni našoj matičnoj tvrtki Entain na podršci i povjerenju. Ovim se partnerstvom otvaraju mogućnosti za stjecanje neprocjenjivog iskustva koje se može primijeniti kako bismo poboljšali našu ponudu i prilagodili proizvode potrebama naših igrača, ali istovremeno vodili brigu o odgovornom igranju”, dodao je član Uprave SuperSporta Radim Haluza.

Od kraja 2022. godine SuperSport se nalazi u većinskom vlasništvu jedne od najvećih svjetskih tvrtki za igre na sreću, Entain. Stalnim ulaganjima u inovacije, razvoj poslovanja, ali i domaćeg sporta SuperSport konstantno utvrđuje svoju poziciju tržišnog lidera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.