Obavijesti

Promo sadržaj

Sve je spremno za akcijsko-avanturistički spektakl "Uncharted"

Sve je spremno za akcijsko-avanturistički spektakl "Uncharted"
6

Tom Holland kroz Europske metropole stiže u hrvatska kina

Dugoočekivani akcijsko-avanturistički spektakl Uncharted je pred vratima. Ovog četvrtka, 17. veljače, u hrvatska kina i IMAX stiže film snimljen prema istoimenom uspješnom serijalu video igara. Koliko se atmosfera globalno zagrijava za ovu kino premijeru govori i promotivna turneja filma u europskim metropolama prethodnih dana.

907632 - Uncharted



Junak filma Tom Holland i redatelj Ruben Fleischer (Venom, Dobrodošli u zemlju zombija) posjetili su Španjolsku, Italiju i Francusku. Početna destinacija bila je Barcelona, lokacija gdje je i sniman dio filma. Nakon toga, u Madridu ih je dočekao Antonio Banderas koji je u filmu utjelovio jednog od glavnih negativaca, Santiaga Moncadu. Inače, Holland je veliki zaljubljenik u Španjolsku pri čemu nije ni čudo koliko ga je fanova dočekalo na službenim eventima. Na promociju i premijerno prikazivanje došao je i Marcelo, nogometna zvijezda Real Madrida i brazilske reprezentacije.

I u Rimu je bilo zabavno. Hollanda je dočekala nogometna ikona Francesco Totti dok je svoje slobodno vrijeme iskoristio za vožnju Vespom ulicama talijanske metropole. Naposljetku, posljednja  poznata destinacija bio je Pariz gdje je promocija održana ispred Slavoluka pobjede.

Ovako uzbudljiva turneja sigurno je ostavila pozitivan dojam na publiku koja je imala priliku susresti se s članovima ekipe filma. Uncharted je prethodnog vikenda imao odlično otvaranje na kino blagajnama u odabranim državama uz ukupnu zaradu od 21.5 milijuna dolara. U to su uključena Španjolska, Ukrajina, Rusija te Velika Britanija na čijoj je box office ljestvici film uvjerljivo zauzeo prvo mjesto.

Tko je željan dobre akcije i avanture te humora sa šarmom sigurno ne smije propustiti ovaj spektakl.

Iskusni lovac na blago Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) regrutira lopova Nathana Drakea (Tom Holland) kako bi pronašao blago koje je Ferdinand Magellan izgubio prije 500 godina. Ono što započne kao pljačka za ovaj dvojac postaje utrka po cijelom svijetu, kako bi se domogli nagrade prije nemilosrdnog Moncade (Antonio Banderas), koji vjeruje da su on i njegova obitelj zakoniti nasljednici. Ako Nate i Sully uspiju dešifrirati tragove i riješiti jednu od najstarijih misterija na svijetu, pronaći će 5 milijardi dolara u blagu, a možda i Nateova davno izgubljenog brata... ali samo ako mogu naučiti surađivati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!