Obavijesti

Promo sadržaj

Tajna uspjeha i sreće u životu - raditi posao kojem se svakog dana veseliš i kojeg baš voliš

Tajna uspjeha i sreće u životu - raditi posao kojem se svakog dana veseliš i kojeg baš voliš

Svjetla pozornice, mikrofon i kamere najbolje opisuju svakodnevicu Josipe Rupić, moderatorice i voditeljice koja je medijsku karijeru, unatoč izazovnoj godini, obogatila brojnim zabavno-edukativnim projektima

Ljubav prema javnom nastupu, Josipa Rupić, diplomirana ekonomistica, prepoznala je još u školskim klupama kada je brojke uvijek rado mijenjala za minute etera u kojima je svijetu prenosila inspirativne, životne priče... Radom u medijima na brojnim projektima, njena ljubav prerasla je u profesiju i danas uživa u ulozi event menadžerice, moderatorice i glasnogovornice različitih društvenih događanja. 
 - Svoj posao ne smatram poslom, već pozivom, jer radim ono što istinski volim. Najviše uživam raditi na projektima koji imaju 'dušu', neku dodanu vrijednost, nešto što društvo čini boljim... Najčešće su to kreativni, glazbeno- zabavni projekti koji završavaju tako da se svi osjećaju bolje, napunjeni pozitivom – upravo taj iskreni osmijeh je pravi pokazatelj da radim nešto dobro – izjavila je Josipa.


Jedno takvo događanje održano je ovaj vikend u Hilton Winter Gardenu gdje su okupljeni uživali u pravom adventskom ozračju uz bogatu zabavu, klizanje, pjesmu i ples dječjeg zbora i slatke zalogaje. Moderiranje cjelokupnog programa Adventa Josipi je predstavljao još samo jedan izazov kojem je pristupila profesionalno, ali na zabavan i šaljiv način, svojstven upravo njoj.
- Iznimna mi je čast biti dio priče najveselijeg Adventa u gradu. Vjerujem kako upravo ovakvi projekti unose dozu svima nam potrebnog zajedništva, okupljanja i veselja ususret Božiću što potvrđuje i iznimna posjećenost događanja, gdje se uvijek traži mjesto više u publici, a na klizalištu i par klizaljki više. Već samo otvorenje je potvrdilo da će taj Advent biti najveseliji u Zagrebu jer nakon što smo program započela veselo s Djedicom i njegovim pomoćnicima, zabavnim igrama i plesom, i to s djecom koja su jedva dočekala zabavni program i poklone nakon mnogih ograničenja i zabrana u cijelom svijetu pa i kod nas, Maja Šuput je ponovno potvrdila svoj status odlične zabavljačice kojoj ni loše vrijeme nije pokvario show. Najveći kompliment večeri mi je bio kako smo  zaslužile nagradu za najzabavnije Hrvatice i nesebično dijeljenje pozitive u ne tako lakoj godini - istaknula je.


Kao najljepše uspomene u ovoj izazovnoj godini Josipa je istaknula tradicionalni božićni koncert klape Intrade u Ciboni.
 - Ljubav prema klapi rodila se još davno, kada sam na Z1 televiziji počela raditi glazbene emisije i u to vrijeme upoznala svog današnjeg muža, Dalmatinca, stoga mi je bila iznimna čast biti dio ovog projekta i publici prenijeti tu jedinstvenu emociju.

Gospodin Branko Paić i Scardona stvarno rade puno za klape u Hrvatskoj i znaju da ću s njima biti kako u malom klubu, tako i u Ciboni i Areni - izdvojila je Josipa te nadodala kako se uvijek rado sjeti i svojih prvih televizijskih i radijskih projekta poput glazbenog showa Kad narastem bit ću zvijezda, Glazbene zone, Zagrebačke špice... Ni danas se Josipa nije puno odmakla od tv formata. Na dječjem YouTube kanalu Zagrepčanke i dečki, Josipa i njena Lana često uveseljavaju najmlađe.


 - Voditeljica tog projekta Lana Marinović je jedna od najgenijalnih ljudi koja radi program za djecu, osim što piše dječje pjesme, vodi zbor, osmišljava plesne koreografije, spotove, radi i vlogovima koji imaju milijunske preglede. Za našu malu zemlju to je veliki uspjeh, a sam kanal ima više od 100 000 preplatnika, čime se ne mogu mnogi pohvaliti. Kako sam u video produkciji i osmišljavanju sadržaja doma, jedva sam dočeka otkriti nakon televizije i Youtube svijet i sudjelovati u stvaranju zanimljivog sadržaja - kaže.
Iako većinu svog vremena Josipa provodi u pripremama i organizaciji, jurnjavi s jednog nastupa na drugi, svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim najmilijima, pogotovo s preslatkom kćerkicom Lanom koja već s pet godina zna kako želi ići maminim stopama. 
- Lana je još s prvim koracima rado pjevušila dječje pjesmice, mislim da joj je čak i prva igračka bila mikrofon. Veseli me vidjeti ju svu sretnu i ponosnu u omiljenom nam zboru Zagrepčanke i dečki, a posebice kada spojim ugodno s korisnim i dijelim pozornicu s njom - ponosno ističe ova mama. 
 U 2022. godini Josipa priprema još više zanimljivih sadržaja i projekata, na malim ekranima i onima na pozornicama diljem Hrvatske. 


- Svemu se veselim, ali najviše Chill & grill-u. To je festival koji vodim od prvog izdanja na Bundeku, a ove godine smo prvi put grill-ali i u mnogim većim gradovima Lijepe naše. Pamtim taj svibanj i lipanj po kreativnim ljudima s kojima sam projekt radila, ali i ljudima koje sam u tim gradovima upoznala, a koji mi se preko društvenih mreža i danas jave. Pamtim i po prvom odvajanju, dužem od 24 sata, od svoje kćeri jer od kad je korone, nisam putovala ili točnije nisam bez nje. Dok sam preko dana kuhala s vrhunskim kuharima i od njih saznala mnoge kulinarske tajne, navečer sam uživala kao i sva publika u odličnim koncertima. Koncert Bolesne braće je bio bolesno dobar, sve sam pjesme znala, svi smo plesali kao da nam je zadnji koncert, takve pozitive i smijeha nam svima želim i u Novoj godini - ističe za kraj Josipa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.