Obavijesti

Promo sadržaj

Tek smo počeli: Evo koja vas iznenađenja očekuju ovaj vikend na Chill&Grillu

Tek smo počeli: Evo koja vas iznenađenja očekuju ovaj vikend na Chill&Grillu

Chill&Grill savršena je destinacija za sve one željne dobre hrane i provoda te osvježenja u debeloj hladovini. Ovaj ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge već je nadmašio sva očekivanja, a za vikend se pripremaju nova iznenađenja. Evo što vas sve očekuje

U najduljem izdanju dosad, Chill&Grill i ove je godine nastavio oduševljavati sve posjetitelje. Festival je startao 24. lipnja, a traje sve do 4. srpnja. Sadržaja nimalo nedostaje, a ako ste u potrazi za dobrim provodom, vrijeme je da se uputite na prostranu livadu između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun. Dovoljno je pogledati detaljan program koji se nudi u subotu i nedjelju. No prije nego što vam otkrijemo kakva se iznenađenja pripremaju ovog vikenda, evo i kratkog osvrta prethodnih nekoliko dana. 

Dobra hrana i cuga su zagarantirani

Dosad se na Chill&Grillu uživalo u šarolikoj ponudi jela poznatih zagrebačkih restorana poput BBQ HOT YARDA, WOK BY MATIJA, Mareda, El Toro Restaurant, ali i mnogih drugih. A hranu poput burgera, steakova, kotthua, falafela i tortilja pripremali su najbolji hrvatski chefovi.

Festival i dalje nastavlja u istom tonu, a prošlog vikenda nije nedostajalo ni dobre glazbe. Tako su u subotu atmosferu digli Sunnysidersi, a lagani zvuci Soul Shadowsa nedjelju su učinili još ugodnijom. I ovaj tjedan nastavljamo u odličnom tonu, pa tako ovog četvrtka nastupa odličan Zembo Latifa, a u petak na live svirku dolaze Bolesna braća, dok je subota rezervirana za grupu Detour. 

Brojne nagrade za najhrabrije

Osim raznovrsne ponude hrane i pića, organizatori i partneri projekta pripremili su brojne nagrade najodvažnijim posjetiteljima, pa su se neki tako mogli okušati u blind testu kušanja piva ''Pogodi koje pivo piješ!''. Natjecatelji iz publike imali su zadatak otpiti nekoliko gutljaja iz svake čaše piva i zatim odrediti koji je proizvod u čaši, odnosno upariti uzorak s brendom piva.

Svakom se natjecatelju mjerilo vrijeme, a pobjednik je bio onaj koji je u najkraćem roku imao najviše točnih odgovora. Nagrade su bile u skladu s temom natjecanja, pa je najbolji osvojio pivo za sebe i ekipu! 

I ovog se vikenda provozajte u Citroënu C4

I ovog će vikenda zaljubljenici u automobile imati priliku isprobati novi Citroën C4 i ë-C4 koje krasi odvažnost, udobnost i humanost. Njegova povišena silueta i poseban dizajn čine ga prepoznatljivim na prvi pogled, a zahvaljujući vrhunskoj razini udobnosti i tehnologije jednostavan je za korištenje. 

Citroën se vratio C-segmentu s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C-segmenata bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Stoga vas pozivamo da isprobate prekretnicu budućih Citroën vozila ovog vikenda od 17 do 21 sat jer vjerujemo kako će vam ova kompaktna limuzina ispuniti sva očekivanja. Vidimo se na Jarunu!

Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici ili posjetite chillgril.hr

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.