Obavijesti

Promo sadržaj

Testiraj strateške ciljeve svoje kompanije uz Experience EMBA i dr. Davidea Solau

Testiraj strateške ciljeve svoje kompanije uz Experience EMBA i dr. Davidea Solau

Poslovna strategija je kombinacija odluka i postupaka koji pomažu menadžmentu postići poslovne ciljeve i osigurati konkurentsku poziciju na tržištu. Ona je zapravo putokaz koji organizaciju vodi do rasta i profitabilnosti.

Glavna svrha poslovne strategije je pomoći tvrtkama da povećaju povrat investicija i pronađu najefektivnije načine za mapiranje napretka. Kada strategija odgovara dugoročnoj viziji tvrtke, pomaže osigurati da svi rade prema istim ciljevima.

No, što čini dobru poslovnu strategiju, kako doći do idealne i kako znati udovoljava li vaša strategija potrebama organizacije?

Prijavite se na besplatno predavanje i saznajte iz prve ruke!

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u jugoistočnoj Europi, dovodi u Hrvatsku jednog od vodećih svjetskih stručnjaka za strateško planiranje, dr. Davidea Solau, koji će 14. i 15. listopada 2022. održati besplatno predavanje pod nazivom „Putting Strategy in Action“.

Predavanje će se održati u sklopu Experience EMBA programa, a osim predavanja moći ćete iskusiti vodeći MBA program u regiji. Također, sudjelovanjem na predavanju svi će polaznici ostvariti popust u visini 3,600 EUR na Executive MBA program.

Predavanje je namijenjeno svima koji razmišljaju o upisu na MBA program te žele iskusiti kvalitetu i dinamiku programa u COTRUGLI Business School.

Rok za prijavu je 12. listopada 2022. godine, a sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju!

Osigurajte svoje mjesto i unaprijedite svoju strategiju klikom OVDJE!

Upoznajte predavača

Davide Sola predavač je strategije na COTRUGLI Business School i predsjednik uprave u 3HORIZONS-u, gdje je zadužen za razvoj i rast poslovanja. Diplomirao je na ESCP Business School i Sveučilištu u Torinu. Ima više od 20 godina iskustva u strateškom savjetovanju u McKinsey & Company i u 3H Partners, pokrivajući širok spektar industrija u rasponu od hrane i pića, zdravstva, energetike, tehnologije i financijskih usluga. Autor je brojnih članaka, političkih dokumenata, poglavlja u knjigama i studija slučaja te redovito izlaže na međunarodnim istraživačkim konferencijama.

Njegova knjiga "How to think Strategically - Your roadmap to Innovation and results" (u koautorstvu s J. Couturierom), koju je objavio Financial Times, nominirana je za prestižnu nagradu "Knjiga godine" koju dodjeljuju CMI i British Library.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura