Obavijesti

Promo sadržaj

Tomislavov dom: Bajkovito mjesto za vjenčanje

Tomislavov dom: Bajkovito mjesto za vjenčanje
10

Vjenčanje je jedan od najljepših i najvažnijih događaja u životu svakog para. Kako biste organizirali vjenčanje iz snova, potrebno je odabrati savršenu lokaciju koja će vaš dan zaista učiniti nezaboravnim

Ako planirate vjenčanje u prirodi i zelenilu koje opušta, a u potrazi ste za mjestom za svadbenu svečanost  - bajkovita Medvednica može biti savršeni izbor, bilo da planirate vjenčanje ljeti ili zimi. Blizu grada, a opet daleko od gradske buke i vreve, pružit će mladencima najljepše sjećanje na njihov veliki dan, a dobra zabava, domaća gastro ponuda i ambijent hotela Tomislavov dom - goste ostaviti bez daha. Bez obzira na godišnje doba, vaše vjenčanje bit će bajkovito.

Ljeti ćete izbjeći velike ljetne vrućine, a uz svježi miris borova - možete uživati u vašem posebnom danu na terasi okruženoj veličanstvenom prirodom dok ćete zimi uživati u najljepšoj snježnoj čaroliji u ugodnom ambijentu hotela Tomislavov dom.

Treba spomenuti i kako posebnost vjenčanja na Sljemenu pruža i kapelica u blizini Tomislavovog doma koja je izrađena od autohtonog medvedničkog kamena i drveta, a ukrašena djelima vrsnih umjetnika inspiriranih hrvatskim motivima.

Prekrasna lokacija, domaća hrana i intimno vjenčanje su sve ono što  Medvednica i Tomislavov dom nude, a ugodna atmosfera i izvrsna zabava u krugu obitelji i prijatelja je zagarntirana. 

Na sljedećim poveznicama možete pogledati prijedloge svečanih svadbenih meni-a kao i prijedlog Ugovora o organiziranju svečane svadbene večere. 

Rezervirajte svoj temin il se informirajte putem telefona 01 4560 400 ili na e-mail-a tomislavov.dom@zgh.hr. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata