Obavijesti

Promo sadržaj

Top 5 ponuda za povoljan i nezaboravan jesenski odmor

Top 5 ponuda za povoljan i nezaboravan jesenski odmor
7

Dosta vam je stresa, žurbe i umora? Željeli biste se opustiti od svakodnevnih obaveza? Megabon ima rješenje

Od godišnjeg odmora prošlo je već dosta vremena i jesen je savršeno vrijeme za novo putovanje ili kraći izlet! Za vas smo odabrali top 5 ideja koje će vas sigurno oduševiti, tako bogatim sadržajima kao i neodoljivom cijenom!

Turistički portal Megabon nudi povoljne hotelske pakete na omiljenim destinacijama. Birati možete među ponudama u termama, uz more, u blizini skijališta, u prijestolnicama, a visoke popuste nude i za jednodnevne usluge. Provjerite odabranih 5 i doživite nezaboravnu jesen!

Vodeni doživljaji u Termama Tuhelj
Ako volite termalni odmor, onda posjetite najveće bazensko kupalište u Hrvatskoj. Terme Tuhelj i Hotel Well* na Megabonu nude bogatu ponudu s popustom od 29%. Povoljna ponuda uključuje kupanje u bazenima Vodenog planeta, ulaz u saune, kupanje u Termama Olimia… Nezaboravni termalni užici već čekaju na vas!

Istraživanje bogate ponude Sarajeva
Tražite savršenu ponudu za smještaj u Sarajevu? Popularni Hotel Hollywood 4*  očekuje vas sa čak 55% popusta! Provedite dan istažujući grad i njegovu bogatu ponudu jedinstvene arhitekture, povijesnih tragova i kulinarskih doživljaja, a navečer se opustite uz bazen ili u sauni Hotela Hollywood! 

Obiteljski odmor u Termama Čatež
Vodena zabava za sve generacije čeka vas u Termama Čatež! Megabon nudi bogatu ponudu za cijelu obitelj u Hotelu Toplice 4*, Terme Čatež!  Hotel je neposredno povezan sa zimskom Termalnom rivijerom koja nudi brojne bazene, divlju rijeku, tobogane, whirlpoole, slapove…

Jednodnevno wellness opuštanje u Opatiji
Tražite ideju za jednodnevni opuštajući izlet? Odaberite opuštanje u Wellness centru Grand Hotela 4 opatijska cvijeta u Opatiji. Megabon nudi čak 48% popusta na uživanje u bazenu, jacuzziju, podvodnim masažama, saunama, kupeljima… Odlična ideja i za iznenaditi voljenu osobu, slažete se?

Nezaboravan Bled
Bled je predivna destinacija i oduševit će vas uvijek, bez obzira na godišnje doba. Za savršen odmor pobrinut će se Hotel Kompas 4* koji vas na Megabonu čeka s 52% popusta! Hotel vam uz odličnu kulinariku, bazen i jacuzzi, nudi još nezaboravan pogled na Bledsko jezero i dvorac. Doživite bajkovitost Bleda već ove jeseni!

Sigurni smo da ćete na Megabonu pronaći savršenu ponudu za sebe ili za vama drage osobe! 

U prosincu Megabon pripremlja iznenađenje! Čekaju vas još povoljnije 48-satne ponude poklon bonova za najpopularnije hotele iz Megabon ponude! Pratite e-novosti i budite među prvima koji će saznati koji hoteli će biti u ponudi. Na e-novosti možete se prijaviti ovdje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin