Obavijesti

Promo sadržaj

Top stipendija za top zanimanje: Saznajte kako ostvariti gotovo 4.000 € za školovanje

Top stipendija za top zanimanje: Saznajte kako ostvariti gotovo 4.000 €  za školovanje

Kako se Ravlić mesar brine o svojim kupcima, tako se Mesna industrija Ravlić brine o njima - od samog početka školovanja za ovo zanimanje. Učenici koji upišu zanimanje za mesara tijekom 3 godine redovnog školovanja primat će stipendiju

Znaš li da je Ravlić mesar jedini pobijedio Chuck Norrisa u obaranju ruke? I to prekriženih ruku.

Ravlić mesar je jednako jak i pri vrhunskoj obradi mesa kao i održavanju stečenog višegodišnjeg povjerenja svojih kupaca koji su sigurni kako će on osobno i s visokim stupnjem ekspertize nadzirati svaki dio procesa obrade – od polja do stola.

Baš kako se Ravlić mesar brine o svojim kupcima, tako se Mesna industrija Ravlić brine o njima, i to od samog početka i tijekom školovanja za ovo zanimanje. Učenici koji upišu zanimanje za mesara tijekom 3 godine redovnog školovanja primat će stipendiju u ukupnom iznosu od 3.990 €! Praksu, koja će im također biti plaćena, će odrađivati u centru zbivanja, u jednoj od najvećih mesnih industrija u Hrvatskoj, a poslije završetka škole osiguran im je i posao u Mesnoj industriji Ravlić.

Ravlić nudi TOP STIPENDIJU za zanimanje koje na trenutnom tržištu rada jamči siguran posao, stalna primanja te mogućnost razvoja i usavršavanja kod stabilnog poslodavca.

Srednjoškolci koji prihvate ovu ponudu, trebaju upisati smjer mesar u Obrtničkoj školi Osijek, a potom se prijaviti za program stipendiranja u Mesnoj industriji Ravlić.

Kako dalje budu ispunjavali sve svoje obveze, učenici će imati priliku zarađivati vlastiti džeparac i prije svojih vršnjaka naučiti raspolagati vlastitim novcem, steći vrijedne radne navike i postati vrhunski majstori svog zanata pri kojem će svojim znanjem isporučiti i garantirati kupcima vrhunske mesne proizvode. Kako ljubav ide kroz želudac, kupci se uvijek vole vraćati kod omiljenog Ravlić mesara po vrhunske delicije i prijateljski ugođaj koji ova industrija mesa njeguje pri svakom koraku.

Čak i Chuck Norris misli da je ovo TOP ODLUKA! A on griješi samo kada pomisli da je pogriješio.

Obrtnička škola Osijek i Mesna industrija Ravlić d.o.o. te očekuju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.