Obavijesti

Promo sadržaj

Tri godine INA Loyalty programa: mi slavimo – svi dobivaju!

Tri godine INA Loyalty programa: mi slavimo – svi dobivaju!

Iskoristite happy hour na INA maloprodajnim mjestima i posebne rođendanske popuste!

INA Loyalty, program vjernosti koji je modernizirao način na koji doživljavamo maloprodajna mjesta i premostio jaz između tradicionalnih benzinskih postaja i suvremenih potreba korisnika, slavi svoju treću godinu postojanja.

UHVATI NAJBOLJE ROĐENDANSKE AKCIJE

Pozivamo vas da posjetite INA Fresh Corner lokacije i zaronite u svijet okusa koji će probuditi vaša osjetila! Do kraja rujna, sve Fresh Corner kave su po fantastičnoj cijeni od samo 1 euro cijeli dan! Neka vaš dan postane još bolji uz šalicu omiljene kave po posebnoj cijeni!

Ali to nije kraj! INA Loyalty program za vas je pripremio niz iznenađenja tijekom cijelog rujna. Otkrijte specijalne rođendanske cijene naših top proizvoda. Ne propustite fantastično sniženje na velike Milka čokolade, kao i popust od 25 % na našu novu XXL hot dog ponudu. Za više informacija o svim akcijskim cijenama posjetite inaloyalty.hr.

Pratite i Inine društvene mreže tijekom rujna jer pripremamo za vas dodatne nagrade – INA kartice s iznosom od čak 150 eura već su podijeljene, a čeka vas još 300 litara goriva te nadogradnja statusa u INA Loyalty programu do najprestižnijeg VIP statusa!

Mi slavimo, a svi dobivaju! Jer bez vas, naših dragocjenih članova INA Loyalty programa, ovaj put ne bi bio moguć. Vaša vjernost i podrška su naša snaga i inspiracija da idemo dalje i donosimo vam samo najbolje. INA Loyalty je u ove tri godine postao više od programa – postao je vaš suputnik na svakoj avanturi, bilo da se radi o putu na posao ili o vikend izletu. Dok s ponosom gledamo unatrag, ne želimo se zadržavati samo na prošlim postignućima – želimo gledati prema budućnosti. Ovo putovanje je tek počelo, a najbolje je još pred nama. Sa svakim kilometrom, sa svakom kapljicom goriva, svakim gutljajem naše Fresh Corner kave i sa svakom uštedom, INA Loyalty je uz vas.“, rekla je Ivana Herceg Batić, Direktorica marketinga maloprodaje i programa vjernosti.

PREUZMI INA LOYALTY I OTKRIJ KAKO UŠTEDITI

Za one koji još uvijek nisu članovi ove jedinstvene obitelji, sada je savršen trenutak. Pridružite se INA Loyalty programu, sakupljajte bodove i ostvarite popuste na gorivo, usluge i ostale proizvode. Preuzmite aplikaciju dostupnu u trgovinama Google Play i App Store ili se učlanite izravno na www.inaloyalty.hr. Čim postanete član, čeka vas poklon – topla Fresh Corner kava Topla Fresh Corner kava , osvježavajući čaj ili hrskavi Crunch&Go čips, ali i 100 bodova na vašem INA Loyalty računu kao znak naše zahvalnosti. Svaki od statusa programa (Blue, Silver, Gold i VIP) donosi sve vrjednije nagrade i popuste, a moderna aplikacija nudi svojim korisnicima uvid u sve dostupne pogodnosti, igre i izazove.

Hvala vam što ste s nama na ovom putovanju! Pridružite nam se u slavlju treće godine INA Loyalty programa na Ininim maloprodajnim mjestima i otkrijte svijet ušteda!

Vaš INA Loyalty

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.