Obavijesti

Promo sadržaj

U Jastrebarskom otvorena nova Adria Oil benzinska postaja i restoran

U Jastrebarskom otvorena nova  Adria Oil benzinska postaja i restoran
10

Simboličnim rezanjem vrpce ovu najmoderniju benzinsku postaju tvrtke Adria Oil u četvrtak, 28. travnja otvorili su jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel i predsjednik uprave Adria Oil-a Andrej Šolaja.

Tvrtka Adria Oil specijalizirana je za veleprodaju i maloprodaju naftnih derivata i jedini je domaći lanac maloprodajnih benzinskih postaja u sto postotnom vlasništvu hrvatskog kapitala.

Adria Oil trenutno ima 31 benzinsku postaju koje su prisutne na širem području Republike Hrvatske.  

U sklopu benzisnkih postaja, tvrtka ima i 13 caffe barova te jedan restoran Adria Caffe&Food koji je otvoren upravo u četvrtak u Jastrebarskom.

Ova najmodernija benzinska postaja u ponudi ima sve vrste goriva, a posebno ističem aditivirana premium goriva G POWER koja dokazano produžuju životni vijek motora, smanjuju potrošnju goriva i štetne emisije u okoliš. Osim goriva imamo i autoplin, Ad Blue te vrhunska Valvoline maziva čiji smo ovlašteni distributer za RH.  

U okviru Adria marketa našim kupcima je u ponudi više od 2500 različitih artikala, a posebno bih preporučio naš restoran za koji smo sigurni da će svojom bogatom ponudom i kvalitetnom uslugom privući građane Jastrebarskog. 

"Posebno bih zahvalio gradonačelniku gospodinu Zvonimiru Novoselu te tvrtki DIRUS PROJEKT na izuzetnoj profesionalnosti i odličnoj suradnji na ovom projekt“, rekao je Andrej Šolaja. 

Gradonačelnik Novosel uzvratio je dobrodošlicom i zahvalio Adria Oil-u što su baš Jastrebarsko odabrali za ulaganje u još jednu modernu benzinsku postaju gdje je zaposlenje našla nekolicina naših sugrađana.

"Jaska je otvorena za sve ulagače i Grad stoji na usluzi svima koji žele doći u Jastrebarsko" naglasio je Novosel. 

Na kraju ove male svečanosti predsjednik uprave Adria Oil-a uručio je ček od 10 tisuća kuna predstavnicima Udruge starih pučko-pastirskih igara Zelena livada iz Volavja.  

Naime, tvrtka Adria Oil u svojem poslovanju uvijek se rukovodi načelom da je neophodno vratiti lokalnoj zajednici dio onoga što je ta ista zajednica dala korištenjem usluga i roba Adria Oil-a. 

Upravo zbog toga odlučili smo pomoći Zelenoj livadi i podržati vrijednosti koje njeguje ova udruga” naglasio je Šolaja.

Unatoč zahtjevnim tržišnim okolnostima Adria Oil nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže te do kraja ove godine planira otvaranje još nekoliko benzinskih postaja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Omiljeni taksi prijevoznik Cammeo je postao Wizi
PROMO

Omiljeni taksi prijevoznik Cammeo je postao Wizi

Taksi Cammeo svoju misiju je započeo prije čak 18 godina. Od tada smo promijenili percepciju korištenja taksija te u više od 20 gradova diljem Hrvatske omogućili da prijevoz bude dostupan i povoljan

Minipolis: U lipnju kreće Ljetni kamp za djecu, a Early Bird ponuda traje još kratko!
PROMO

Minipolis: U lipnju kreće Ljetni kamp za djecu, a Early Bird ponuda traje još kratko!

S ljetnim praznicima (od 24.06.), u prvom dječjem gradu starta dobro poznati 5-dnevni Ljetni kamp sa školom plivanja, za djecu od 4 do 12 godina, a do 30.08. mališani se mogu prijaviti u čak 10 različitih termina.
U tijeku je veliko predsezonsko sniženje u Sport Vision trgovinama i online!
PROMO

U tijeku je veliko predsezonsko sniženje u Sport Vision trgovinama i online!

Bilo da ste ljubitelj trčanja, teretane, ili jednostavno uživate u aktivnom životu, naše fantastične cijene će vam omogućiti da se opremite najkvalitetnijim proizvodima i tako podignete svoje treninge na višu razinu.