Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

U potrazi ste za kvalitetnim roštiljem? Evo gdje ga pronaći po cijeni sniženoj i do 50%!

U potrazi ste za kvalitetnim roštiljem? Evo gdje ga pronaći po cijeni sniženoj i do 50%!

Cvrčanje mesa na roštilju i hladno pivo u ruci sve su što nam je potrebno za opuštanje nakon stresnog tjedna. No da bismo maksimalno uživali u najboljim okusima grilla, nužno je imati i kvalitetan roštilj

Nalazimo se u periodu godine u kojem gotovo svaki vikend osjetimo miris neodoljivog mesa s roštilja koji dopire do našeg prozora i ujedno nas mami da se i sami okušamo u njegovoj pripremi. No osim ukusnih namirnica i dobre tehnike, pravi roštilj majstori znaju da je za uspješno grilanje potreban i odličan roštilj! Ipak, dobra vijest je da, ako uložite novac u kvalitetan roštilj sad, uz pravilno održavanje, on može potrajati i do 20 godina. A ako ste u potrazi za jednim takvim uređajem, otkrijte gdje ga trenutno možete pronaći po sniženim cijenama

Group,Of,Friends,Having,Fun,Trying,Barbecue

Iskoristite uštede do 50%

Prilikom kupnje roštilja jedno od prvih pitanja koja će nam pasti na pamet bit će ono treba li nam roštilj na ugljen, na plin ili električni. No kako bismo donijeli odluku, prvo trebamo sagledati sve čimbenike. Primjerice, koliko često ga planiramo koristiti i za koliko ljudi, za što ga namjeravamo koristiti te koliki nam je budžet. Kako bismo vam pomogli u odabiru, iz Pevexove ponude izdvojili smo nekoliko modela roštilja koje trenutno možete uloviti na sniženju.

Roštilj na ugljen pogodan je za piknike i duga druženja, kad niste ograničeni vremenom. Možemo reći da je ovdje riječ o onom pravom, autentičnom roštilju, koji mesu daje onaj posebni šmek. Ako volite tradicionalni ritual pripreme roštilja, uključujući paljenje vatre i čekanje da se zagrije, uz ovaj roštilj moći ćete pokazati svoje znanje i tehniku. A najbolji dio cijele priče je taj što ga sad možete kupiti po sniženoj cijeni od 289 kuna!

Stolni električni roštilj Gorenje TG2000LCB namijenjen je za jednostavno pečenje. Svojom snagom grijača od 1800 W i brojčanikom od 5 funkcija namještanja stupnjeva prilikom pečenja idealan je za roštiljanje na balkonu ili korištenje na terasi bez velike pripreme prije pečenja. Ovakva vrsta roštilja prikladna je ako planirate raditi mesne delicije u hladnijem razdoblju, u zatvorenom prostoru ili na terasama, a kupiti ga možete po sniženoj cijeni od 439 kuna.

A ako ste u potrazi za velikim roštiljem i spremni ste izdvojiti veći iznos, pronašli smo jedan koji zadovoljava uvjete i najzahtjevnijih roštilj majstora! Riječ je plinskom roštilju s tri klasična plamenika i jednim bočnim, koji izuzetno brzo postigne željenu temperaturu, a to ga čini idealnim za pripremu jela za veći broj ljudi. Primjerice, odličan je izbor ako često imate velika obiteljska okupljanja jer će meso svima biti brzo servirano. Uz to je vrlo praktičan budući da ima prostor za odlaganje hrane i pribora za roštiljanje, a pronaći ga možete po cijeni od 2499 kuna.

Za najbolji izbor roštilja provjerite ostalu ponudu u Pevex web shopu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini