Obavijesti

Promo sadržaj

Uskoro počinje svjetski poznati boat show koji s razlogom okuplja više od 50.000 ljudi

Uskoro počinje svjetski poznati boat show koji s razlogom okuplja više od 50.000 ljudi
5

Cannes Yachting Festival organizira se već gotovo 50 godina u luksuznom okruženju zaljeva Cannes i s ponudom od oko 700 brodova okuplja istinske ljubitelje nautike. A evo s kojim će modelima ove godine u poznati zaljev uploviti Master Yachting

Glavni igrači rekreacijske pomorske industrije dolaze 12. rujna otvoriti Cannes Yachting Festival, gdje će do 17. rujna imati izložene svoje najnovije modele i dizajnerske inovacije u svijetu ekskluzivnih plovila. Ove se godine očekuje izložba više od 700 brodova, raznih veličina - od 5 do 50 metara - koji su praktički nedavno napustili najprestižnija francuska i međunarodna brodogradilišta.

O tome koliko je popularan ovaj boat show govore i podaci da u dvije luke Canneskog zaljeva stane čak 600 izlagača te da dođe i do 54.000 posjetitelja iz raznih dijelova svijeta. I upravo zato što je riječ o tako velikom i međunarodno poznatom sajmu, jasno je da ga nijedna ugledna tvrtka koja posluje u području luksuznih plovila ne želi propustiti. Master Yachting će iz tog razloga imati više od 34 izložena primjerka jahti, katamarana, glisera i jedrilica

Najvažniji boat show na vodi

Austrijska kompanija Master Yachting, kojoj je Hrvatska treće najvažnije tržište u Europskoj uniji, na ovogodišnjem festivalu u Cannesu zastupa brendove Sanlorenzo, Frauscher, Lagoon i Beneteau. Kompletnu listu njihovih izložbenih modela koji će sljedeći tjedan uploviti u Canneski zaljev možete pogledati ovdje.

- Cannes Yachting Festival najvažniji je i najveći boat show na vodi u Europi te ujedno vodeći u svijetu. Svatko tko se želi informirati o tržištu jahti mora biti u Cannesu - kaže austrijski poduzetnik Franz Schillinger, vlasnik i CEO Master Yachtinga. 

Ako ste zainteresirani za posjet nekog od ovih brendova plovila, možete posjetiti website kompanije masteryachting.com ili pošaljite email na info@masteryachting.com.

Savršena prilika u Cannesu

Temeljni posao za Master Yachting grupu je prodaja brodova i zastupanje navedenih marki brodova. Čak 65% njihovih klijenata za svoje brodove bira charter yacht menadžment u Hrvatskoj i upravo je zato ovoj kompaniji Cannes Yachting Festival važan prodajni kanal.

- S našom charter agencijom koja djeluje pod okriljem Master Yachting grupe sudjelujemo i predstavljamo se također na sajmovima koji su više usmjereni na charter poslovanje poput Boat Düsseldorfa, Austrian Boat showa i posebno ICE International Charter Expoa u Hrvatskoj (ove godine od 6. do 8. prosinca na Zagrebačkom velesajmu). Također, odlično surađujemo s najboljim hrvatskim 'fleet operator' agencijama na cijelom području Jadrana: Adriatic sailing, Noa yachting, Mare yachting, Master Yachting i mnogim drugima - ističe Schillinger. 

Dvije francuske luke

Inače, Yachting Festival održava se u dvije luke u Cannesu: Vieux Port i Port Canto.

Vieux Port, jedna od najstarijih luka Azurne obale, nezaobilazno je mjesto u krajoliku Cannesa. Le Vieux Port nalazi se na rubu centra Cannesa, u blizini plaže i Croisette, okružen Palais des Festivals s jedne strane i četvrti Suquet s druge strane. Svake godine ovo privilegirano provansalsko mjesto postaje točka za predstavljanje prestižnih jahti najvećih svjetskih brodogradilišta.

Port Canto, s druge strane Croisette, druga je luka grada Cannesa. Odnedavno je i dom jedriličarskog područja. Port Canto također je posvećen velikim rabljenim jahtama i sektoru vodenih igračaka. Područje jedrenja u Port Cantu prihvaća jedrilice, jednotrupce i višetrupce.

Ulaznice za Yachting Festival dostupne su putem službene stranice festivala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.