Obavijesti

Promo sadržaj

Uz Telemach na Sport Klubu Wimbledon u 4K rezoluciji i vrhunska sportska događanja

Uz Telemach na Sport Klubu Wimbledon u 4K rezoluciji i vrhunska sportska događanja
2

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Telemach na Sport Klubu ovog ljeta donosi nezaboravno iskustvo gledanja sporta u još višoj rezoluciji

Nakon uvjerljivog trijumfa Novaka Đokovića na prvom Grand Slam turniru u Australiji te Roland Garrosa u Francuskoj uskoro slijedi the teniski turnir - najstariji, najugledniji, travnati Wimbledon. Od 3. do 16. srpnja All England klub u Wimbledonu, otmjenom rezidencijalnom području  Londona, ugostit će najbolje svjetske tenisače. U tijeku su kvalifikacije na Wimbledonu, a glavni favorit već je spomenuti Đoković. Od velikih će imena, nakon prošlogodišnje odsutnosti, biti Daniil Medvedev, kao i mladi 19-godišnjak Carlos Alcaraz koji je trenutno prvi na ATP ljestvici. Ovaj Španjolac bit će glavni nositelj turnira za svoju zemlju jer Rafael Nadal i dalje ne može igrati zbog ozljede.  

Brojni teniski fanovi koji neće moći uživo prisustvovati ovom sportskom spektaklu, 136. izdanje Wimbledonskog prvenstva moći će pratiti u 4K rezoluciji na Sport Klubu samo uz Telemach. 4K rezolucija osigurava sliku koja je četiri puta veća nego uz standardnu HD rezoluciju, te ima oko četiri tisuće piksela po horizontalnoj liniji što pruža izuzetno visoku razlučivost pa je pogodna za velika platna kakva se koriste, primjerice, u kinima. Veća oštrina slike s jasnim detaljima, bez vidljive pikselizacije i sa življim bojama pruža vrhunski vizualni doživljaj. Onima kojima uređaj ne podržava 4K, skalabilnost kao dodatna pogodnost puno znači. Dakle, 4K sadržaj može skalirati na niže rezolucije, kao što je HD, bez značajnog gubitka kvalitete.

Ljubitelji adrenalina i brzine ekskluzivno će na Sport Klubu od 7. do 9. srpnja imati priliku pratiti Veliku nagradu Velike Britanije, sljedeću trku na rasporedu Formule 1 na kojoj će sudjelovati aktualni svjetski prvak Max Verstappen, kao i ostala velika imena kao što su Sergio Pérez, Fernando Alonso i Lewis Hamilton. Do kraja srpnja zaljubljenike u moto vožnju očekuju još dvije trke, a to su Velika nagrada Mađarske koja se održava od 21. do 23. srpnja u Budimpešti te Velika nagrada Belgije koja je na rasporedu krajem mjeseca od 28. do 30. srpnja.

Uz navedeno, odbojkaška Liga nacija, u kojoj je po prvi puta sudjelovala i hrvatska ženska reprezentacija, borilački sportovi, rukomet, atletika i košarka samo su dio bogate Telemachove ponude koji u sva tri EON paketa nudi sportski sadržaj s arhivom do sedam dana unatrag. U njihovoj su ponudi ekskluzivno dostupni Sport Klub i Eurosport kanali, a dodatna pogodnost zaljubljenicima u sport  je EON Sports Mode pomoću kojeg se može pratiti statistika u realnom vremenu, sastavi i formacije timova, tijek utakmice i drugi detalji. Ova se pogodnost može koristiti i za veliki sportski spektakl Wimbledon koji se prikazuje u 4K rezoluciji. Prepustite se sportskim spektaklima i uživajte u kvalitetnom sadržaju. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem