Obavijesti

Promo sadržaj

WhitePress® Hrvatska ima najbolje cijene za objavljivanje i pisanje sadržaja za klijente

WhitePress®  Hrvatska ima najbolje cijene za objavljivanje i pisanje sadržaja za klijente
4

Lider u industriji SEO i Content marketingu WhitePress® nakon ljetnog odmora priprema odličan mjesec gdje će napraviti promotivne ponude na tržištima Adria regije. Svaki tjedan imati će promotivne ponude na više od 1.500 najčitanijih portala u regiji.

WhitePress Content Marketing platforma je neizbježan alat za sve digitalne agencije, web shopove, ali i kompanije koje žele razviti svoje poslovanje na vanjskim tržištima. Svojim korisnicima omogućava da na jednostavan način poboljšaju svoju vidljivost i poziciju na Google-u, uz visoko kvalitetni sadržaj, analitiku i jednostavno sučelje za korištenje.

Registracija je potpuno besplatna za nove korisnike, dobivate pristup bazi od 78.000 portala na 35 tržista globalno, te mogućnost pisanja sadržaja native copywritera na 30 jezika.  

U suradnji sa najčitanijim hrvatskim portalima tim WhitePress Hrvatska kreirali su najbolje posebne ponude s velikim uštedama. Krećemo sa promotivnim ponudama najčitanijih portala u Hrvatskoj gdje ćete moći objavljivati članke sa dofollow linkovima i garancijom praćenja valjanosti linkova  objavljenih članka do 3 godine. 

‘’Objavljivanje članaka sa do-follow linkovima i link building iznimno je važan dio dugoročne digitalne strategije, uz standardno digitalno oglašavanje- Google Adds, banners, social media na mjesečnoj bazi. Zbog otvaranja novih tržišta Adria regije- Srbije i Bosne i Hercegovine prošli mjesec, isplanirali smo posebnu promotivnu akciju za cijelu regiju - Adria month u koju su uključene WhitePress Hrvatska i Slovenija, te ostala dva nova tržišta sa posebnim ponudama do -50%, te promotivnim cijenama. Ova izvrsna prilika omogućit će vam da povećate svoju vidljivost u cijeloj regiji i ostalim WhitePress tržištima na brz i jednostavan način.’’ Izjavila je Vida Janeković, Head of Adria Region WhitePress.

Posebne promo ponude WhitePress Adria regije trajati ce do 01. listopada 2023. Za vrijeme trajanja akcije, klijenti iz cijelog svijeta imati će priliku naručiti objavljivanje članaka po promo cijenama na naslovnicama najčitanijih portala s popustima do -50% i odličnim uštedama. 

Uz navedeno početkom jeseni održava se  najveća SEO i Content marketing konferencija u Europi - WhitePress® SEO Vibes koja će se održati 4. i 5. listopada u Budimpešti. Vodeći svjetski stručnjaci iz digitalnog marketing i SEO industrije dijelit će svoja znanja i iskustva sa svim sudionicima i tako kreirati jedinstvene mogućnosti za networking i unaprjeđenje postojećih vještina. Zainteresirani mogu birati između 2 paketa ulaznica i tako kreirati jedinstveno iskustvo na WhitePress SEO Vibes konferenciji

#whitepress #whitePressHrvatska #seo #linkbuilding #contentmarketing #seovibes #whitepressseovibes #vidajanekovic #nedavuic

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.