Obavijesti

Promo sadržaj

Winter park najveća zabavna zona na zagrebačkom adventu

Winter park najveća zabavna zona na zagrebačkom adventu
3

Najveći i najtraktivniji lunapark i besplatne radionice za djecu

Advent u Zagrebu prije nekoliko godina službeno je proglašen jednim od najljepših božićnih sajmova u cijelome svijetu. No, sve te godine Advent nije pružao sadržaj najmlađim posjetiteljima kao ni tinejdžerima. Upravo iz tog razloga ove godine je nastao Winter park na Trgu dr. Franje Tuđmana.

U sklopu Winter parka montirano je više od 22 naprave namjenjene svim uzrastima. Iz cijele regije stigle su najatraktivnije naprave . Očekuje Vas najveća otvorena zona za adrenalin i zabavu. Tamo su osim legendarnih autića , bungee jumpinga, ledenog tobogana, Ninja tobogoana,Piratskog broda, Labirinta stigle i naprave za  sve one željne adrenalina. Sky flayer koji vas podiže u visinu i do 40 metara. Leteći tepih ali i Piratski brod.

Dječja pozornica svaki vikend od 12 h ugošćuje mini disco za najmlađe , ali i nastupe zagrebačkih zborova. U sklopu Dječje pozornice svaki vikend Vas očekuju besplatne radionice kao što su pisanja pisama Djedu Božićnjaku, kulinarske kreativne radionice „Najslađi Bakini medenjaci“, radionice „Moja vilenjačka kapica“, kretaivne izrade blagdanskih dekoracija .

Kako djeca ne bi ostala bez svog dočeka, u sklopu Winter parka za Staru godinu očekuje ih Dječji doček Nove godine.

Uz sve navedene zabavne zone treba napomenuti da je najatraktivnija naprava Panoramski kotač namijenjen svim uzrastima.

Panoramskom kotaču, visokom čak 36 metara, koji će posjetiteljima pružiti potpuno jedinstven osjećaj Adventa s veličanstvenim panoramskim pogledom.

Kako posjetitelji ne bi ostali gladni, očekuje ih bogata ugostiteljska ponuda. Od iznimno bogatog slatkog programa, fritula, palačinki tu su Winter hamburgeri koji će se sljubljivati uz bogatu ponudu vina, piva i pjenušaca.

Vidimo se u Winter parku na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura