Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb na Tomislavcu dobio još jednu klupu ljubavi

Zagreb na Tomislavcu dobio još jednu klupu ljubavi
10

Jučerašnjim postavljanjem pete Klupe ljubavi na Tomislavcu TkoKaže.hr se uključio u projekt Romantičnog Zagreba

Na Klupi je odmah nastala gužva jer se mnoštvo Zagrepčana i turista odmah poželjelo slikati na njoj i to ispod poruka ispisanih na oblačićima # tkokaže da te ne mogu poljubiti, # tkokaže da se neću malo nasloniti na tebe i #tkokaže da ti neću otopiti srce.

Uz voditeljicu Ivu Šulentić, blogericu Mašu Zibar i dizajnericu Klupe Sanju Rotter, na druženje povodom postavljanja "Klupe ljubavi Tko Kaže" stigao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je podržao ovaj pozitivni projekt:

"U mom životu nema dana bez ljubljenja. Ljubim 24 sata, 365 dana u godini. A to želim i svima vama. Zato mi se sviđaju Klupe ljubavi jer pozivaju na zagrljaje i zajedništvo. Zagreb ima puno prelijepih romantičnih mjesta. Primjerice Rokov perivoj i Maksimir. Predlažem da tamo bude sljedeća klupa ljubavi."

Postavljanje je svojim prisustvom uveličala i članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović:

"Prije nešto više od pola godine pokrenuli smo portal za mlade TkoKaže.hr, mjesto gdje mladi (i oni koji se tako osjećaju) mogu pronaći kvalitetan, zabavan i koristan sadržaj, najaktualnija događanja, razne savjete i pogodnosti. Projekt "Romantični Zagreb" obogatili smo TkoKaže klupom ljubavi koja je idealno mjesto za druženje, selfie s ekipom ili romantične trenutke."

DJ-ica Rea zagrijavala je posjetitelje brzim ritmovima, a tu su pomogli i vrući čaj i fritule.

Svi koji su se fotografirali na Klupi mogu svoje fotke uploadati na TkoKaže.hr i na dar dobiti profesionalne fotke fotografa Pixsella, koji je jučer također fotografirao posjetitelje, ali i osvojiti mekanu Zabinu dekicu. Dobitnici će biti objavljeni na TkoKaže.hr 28. prosinca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.