Obavijesti

Promo sadržaj

Zaposli se u INA Grupi!

Zaposli se u INA Grupi!

Kompanija nudi stabilnost, sigurnost radnog mjesta i niz pogodnosti

INA Grupu pokreću ljudi koji zajedno grade pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj se poštuju različitosti, osnažuju kompetencije, otvoreno se komunicira te timski stvaraju rješenja i postižu rezultati. Zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motiviranim radnicima koji su temelj uspjeha Ininog poslovanja, dugi niz godina INA je vodeća tvrtka u naftnoj industriji u Hrvatskoj i regiji.

U INA Grupi rade brojni stručnjaci raznih profesija, no kupcima su najbliži radnici na Ininim maloprodajnim mjestima. Iako se ovaj tim od više od 2500 članova fizički nalazi na više od 400 maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske, ponosna su zajednica koju snažno povezuje kultura i vrijednosti koje dijele.

Ininim radnicima na maloprodajnim mjestima ljubaznost je ključna, kako prema kupcima tako i prema ostalim članovima tima. Na maloprodajnim mjestima potiču pozitivnu radnu atmosferu i timski pronalaze najbolja rješenja, što doprinosi njihovoj predanosti radu i usluzi prema kupcima. Preuzimanje inicijative, odgovornost i osjećaj pripadnosti temelji su koji osiguravaju stalni napredak i najbolju uslugu na Ininim maloprodajnim mjestima, na što su u kompaniji osobito ponosni.

INA Grupa je stabilan poslodavac koji već godinama osigurava svakodnevnu mobilnost Hrvatske. Na maloprodajnim mjestima, unaprijed planirani poslovni procesi pružaju najbolja rješenja za sve članove tima. Omogućena je fleksibilnost i prilagodbu rasporeda kako bi radnici mogli planirati svoj privatni život bez ometanja njihove produktivnosti.

Svim radnicima INA jamči redovna primanja i osigurava sva materijalna prava, 365 dana u godini. Kompanija nudi sigurnost radnog mjesta i podršku u svakom trenutku.

Dobrobit radnika na poslu i izvan radnog mjesta u Ini je od iznimne važnosti kako bi bila najbolja u onome što radi. Ininin benefit program pogodnosti osigurava više od 200 pogodnosti Iz različitih područja (zdravlje, osiguranje, putovanja itd.).

Inini radnici dio su poticajne radne okoline u kojoj svatko ima priliku pokazati svoje potencijale, a pojedinačni uspjeh znači uspjeh za sve.

Ako želiš raditi u Ini, ponudu otvorenih natječaja pronađi OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.