Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Zaustavite potragu! Imamo odlične božićne darove kojima ćete razveseliti svoje ukućane

Zaustavite potragu! Imamo odlične božićne darove kojima ćete razveseliti svoje ukućane

Božić polako kuca na vrata, a vi još ne znate što darovati svojim najbližima? Ne brinite se jer vam donosimo listu darova koji će oduševiti svakoga te svojom funkcionalnošću uljepšati ovo blagdansko vrijeme

S obzirom na to da sve više vremena provodimo u svojim domovima, neka to onda bude u najboljoj mogućoj atmosferi - početak dana uz miris jutarnje kave, a završetak uz večernje gledanje serija i filmova. Donosimo vam sedam božićnih darova koji će uljepšati svačiju svakodnevicu.

Jutarnja rapsodija

Svi imaju tog jednog ukućanina koji jednostavno ne funkcionira prije nego što osjeti miris vruće kave, a tek ga prvi gutljaj vraća u život. Za ljubitelje ovoga kofeinskog napitka idealno rješenje je aparat za kavu. Tako će, primjerice, aparat za kavu ADLER zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnijih jer u kratkom vremenu proizvodi svježe pripremljenu aromatičnu kavu, a zahvaljujući ugrađenom uređaju za proizvodnju pjene, lako možete pripremiti i cappuccino. Počnite svoj dan kako treba i uživajte ​​u šalici omiljene kave.

A za one kojima je ipak doručak na prvome mjestu, blagdansko vrijeme ne može proći bez palačinki, koje nas svojim mirisima vraćaju u djetinjstvo, a okusom podsjećaju na gastronomske čarolije naših majki i baka. Iako su nam ih one pripremale "od oka", uz male trikove i vi možete napraviti svoju verziju savršenih palačinki. Uz pekač palačinki BEPER vrijeme pripreme je kratko, brzo i jednostavno, a premazati ih možete čime god želite. Ako ste ljubitelji slatke verzije, s javorovim sirupom i voćem nećete promašiti, a sirni namaz idealan je za slane varijante. Oba proizvoda možete već sad kupiti u Pevexu po sniženim cijenama.

Kućno kino u vašem domu

U večernjim satima gledanje televizijskih sadržaja savršen je način za opuštanje, a u razdoblju koje je pred nama napokon ćete imati dovoljno vremena pogledati sve one filmove i serije koje su vam prijatelji preporučili još prije godinu dana. Kako bi vam doživljaj bio sličan kao onom u kinu, predlažemo da jedno takvo napravite u svom domu. Zato je nešto od opreme za kućno kino nepogrešiv odabir za božićni dar.

Uz dobre zvučnike, prigušena svjetla i kvalitetnu rezoluciju slike na televizoru Hitachi, to ćete i ostvariti. Ne zaboravite na onaj završni detalj – kokice. Kućna verzija aparata za kokice BEPER obavit će sav posao umjesto vas, a rezultat toga su ukusne kokice s manje kalorija jer za njihovo pravljenje nije vam potrebno ulje. Ušuškajte se pod dekice i neka filmski maraton počne.

Zdrav i udoban dom

Mnoge je karantena inspirirala na uređenje doma i poboljšanje životnog prostora. Kako zbog "novog normalnog" većinu vremena provodimo u unutrašnjosti svog doma, vrlo je važno da nam u njemu bude ugodno i udobno. Želite li darovati nešto originalno, korisno i neočekivano, neka to bude posteljina ili fotelja. To su darovi koji nam rijetko padaju na pamet, a itekako su praktični. U mekanoj posteljini Ayda lako se utone u san, a udobnosti fotelje Beige nitko ne može odoljeti – u njoj ćete u jednom dahu pročitati cijelu knjigu.

Još jedan dar kojeg se mnogi ne bi sjetili, a dobro bi došao svakom tijekom zime je ovlaživač zraka. Stručnjaci preporučuju da bi vlažnost zraka u našim domovima u zimskim mjesecima trebala biti do 40%. On je elegantan dodatak vašem domu, a njegova funkcionalnost čuva zdravlje svih ukućana – olakšava oporavak od prehlada, osigurava kvalitetniji san, a vaša će koža biti nježnija i ljepša. Iskoristite priliku jer jedan takav uređaj možete kupiti u Pevexu po 50% nižoj cijeni.

Funkcionalni pokloni uvijek su dobar odabir i s njima sigurno nećete pogriješiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.