Obavijesti

Promo sadržaj

Završeno ovogodišnje izdanje natječaja Zajedno prema zdravlju

Završeno ovogodišnje izdanje natječaja Zajedno prema zdravlju
2

PLIVA objavila imena dobitnika donacija u ukupnom iznosu od 28.000 eura

O bolesti ne razmišljamo sve dok nam se ne dogodi. Tek kada se suočimo s dijagnozom postanemo svjesni koliko je važno imati oslonac, nekoga kome se možemo obratiti onda kada nam je najteže. Uglavnom su to obitelj, prijatelji ili njegovatelji volonteri koji nisu dovoljno educirani i kojima je isto tako vrlo često potreban neki oblik pomoći odnosno potpore.

Pacijenti i njihova dobrobit oduvijek su bili u središtu PLIVINA poslovanja te upravo iz tog razloga već treću godinu za redom organiziramo natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama i institucijama koje razvijaju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje te na taj način osiguravaju podršku liječenju. Sudionici natječaja Zajedno prema zdravlju oni su koji kroz svoje aktivnosti doprinose pružanju bolje skrbi i podrške pacijentima i njihovim obiteljima te svojim radom omogućuju stvaranje humanijeg okruženja pokazujući svima nama kako zdravstvenu skrb učiniti još kvalitetnijom.

Ove smo godine zaprimili 31 prijavu, a odabrati pobjednike kao ni ranijih godina nije bio nimalo lak zadatak. Nakon sužavanja izbora od strane zdravstvenih stručnjaka PLIVINI zaposlenici su svojim glasovima odabrali njih 4 kao najbolje, te nam je drago što vam ih možemo predstaviti u nastavku: Udruga Ljubav na djelu s projektom „Savjetovalište i psihosocijalna podrška maligno i kronično oboljeloj djeci i obiteljima“ čiji je cilj je dugoročno unaprjeđivanje i očuvanje

psihološkog zdravlja njihovih korisnika, Udruga žena operiranih dojki - NADA s projektom „Vježbam s Nadom“ za olakšanje procesa ozdravljenja, Down sindrom centar Pula s projektom „Kuhajmo efikasno, kuhajmo zdravo“ za proširenje kuhinje te Savez društava multiple skleroze Hrvatske s projektom „Budi mi podrška“ koji se provodi u svrhu sprječavanja društvene izolacije i poboljšanja emocionalnog stanja oboljelih od MSa. Svakoj od udruga bit će dodijeljena novčana donacija od 7.000 EUR za potrebe provedbe prijavljenih projekata.

Iznimno smo ponosni što i na ovaj način možemo odati priznanje posebnim naporima onih s kojima zajednički radimo kako bismo pomogli pacijentima.

Čestitamo svim pobjednicima te smo uvjereni kako će i u budućnosti nastaviti pisati pozitivne priče, koje naše društvo čini ljepšim mjesto za sve nas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb