Obavijesti

Promo sadržaj

Zdrav povratak u školu naših najmlađih

Zdrav povratak u školu naših najmlađih
2

Povratkom škole i vrtića djeca su se napokon vratila prijeko potrebnom školovanju i svojim prijateljima. U malo drukčijim okolnostima i nešto drukčijim pravilima koja uglavnom dopuštaju normalne aktivnosti

Ipak, jesen i početak zime sa sobom donose i uobičajene respiratorne tegobe – prehlade, viroze, začepljen nos i kašalj.

Obzirom na promijenjene okolnosti ove godine svaka temperatura ili viroza sa sobom nosi više brige te je stoga prevencija i važnija no inače. Kako bismo naše najmlađe zaštitili, važno je držati se određenih pravila i uputa koja uvijek vrijede. Nudimo djeci raznovrsnu, šarenu i svježu hranu, neka što više vremena provode u fizičkoj aktivnosti na zraku i osigurajmo im dovoljno odmora. Pomoć u obliku dodatka prehrani je dobrodošla, i to ponajprije u vidu sastojaka koju mogu doprinijeti funkciji imunološkog sustava i nadoknade vitamina i minerala koji se u dječjoj dobi vrlo brzo troše.

Važna je kvaliteta

Zbog sigurnosti i kvalitete proizvoda preporučuje se izbjegavati neprovjerene sastojke ili razne tradicionalne mješavine koje nisu odobrene od nadležnih institucija. Upravo iz tog razloga najbolje je posavjetovati se s pedijatrom ili farmaceutom i odabrati u ljekarni djetetu primjeren dodatak prehrani za imunitet. Beta-glukan, izoliran iz stanica kvasca jedan je od najpopularnijih sastojaka u proizvodima za djecu. Vitamin C, cink kao i vitamini B skupine igraju značajnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te bi trebali biti neizostavni sastojci u dodacima prehrani za djeci.

Što potražiti u ljekarnama

Prema službenim podacima (IQVIA Market Viewer Croatia, 2020.) prošle godine je najtraženiji dodatak prehrani za imunitet djece u ljekarnama bio sad već dobro poznati Imunosal tekući dodatak prehrani. Razlog je između ostalog i u njegovom sastavu koji sadrži kvalitetni beta-glukan izoliran iz kvasca, 10 vitamina i cink važan za imunitet. Pogodan je za predškolsku i školsku djecu, odličnog je okusa i uz to vrlo je prihvatljive cijene.

Za one najmlađeg uzrasta, već od navršene godine dana, tu je Imunosal Junior sirup koji sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala za razvoj i imunitet djece, uključujući i vitamin D i željezo. Također je odličnog voćnog okusa koji djeca vole.

U ljekarnama možete naći i Imunosal pastile s okusom šumskog voća koje sadrže beta-glukan, vitamin C i cink, a dodatno su obogaćene lecitinom. Posebno su prepoznatljive zbog simpatičnog profesora Baltazara.

Za one malo starije, tu su Imunosal šumeće tablete. Čaša ukusnog napitka sa beta-glukanom, cinkom i 10 vitamina u preporučenim dnevnim dozama. Djeca od 6 godina uzimaju pola, a od 12 godina jednu tabletu dnevno. Okus naranča!

Imunosal je dio provjerene Pharmoval linije dodataka prehrani. Svi Imunosal proizvodi napravljeni su u skladu sa potrebama i dozama posebno prilagođenim najmlađima. Proizvode možete potražiti u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura