Obavijesti

Promo sadržaj

Želiš čisto i njegovano lice? Isprobaj ove proizvode

Želiš čisto i njegovano lice? Isprobaj ove proizvode
4

Jeste li se ikada zapitali što zapravo voli koža vašeg lica? Što joj čini ugodu i čime se hrani? Svaka koža je na svoj način nježna, živa je i osjetljiva te reagira na sve što se događa u okolini.

Koža naporno radi za nas. Štiti nas od vanjskih utjecaja i pri tome na sebe preuzima efekte tih utjecaja. Stoga tragove na koži ne treba zanemarivati, to su znakovi koje treba znati čitati. Na taj nam način koža poručuje što želi. 

Simple proizvodi nisu dugo prisutni na hrvatskom tržištu, no u vrlo kratkom vremenu osvojili su mnoge svojim nježnim i učinkovitim proizvodima za čišćenje i njegu kože lica. Simple je britanski broj 1. brand za njegu lica, a jedni od najpoznatijih proizvoda u Simple asortimanu su gelovi za čišćenje lica. 

Vaša koža najviše voli biti čista. A čistoća kože započinje redovitom rutinom uz proizvode s provjerenim sastojcima koji na prvo mjesto stavljaju nježnost. Jer je nježnost dobra za kožu, planetu, životinje… Simple ne koristi sastojke koji mogu nadražiti kožu poput alkohola, mirisa i umjetnih bojila.  

U Simple asortimanu u Hrvatskoj, do sada su bila prisutna tri gela za čišćenje lica, a novost je relansiranje cijelog asortimana gelova za čišćenje u kojemu su Simple gelovi dobili još bolju formulu s još više njegujućih sastojaka, još više vitamina, hidratantnih sastojaka i pro aminokiselina koje pomažu osnažiti prirodnu zaštitnu barijeru kože. Uz relansiranje postojećeg asortimana, na tržište nam je stigla i varijanta gela za masnu kožu sklonu nepravilnostima Simple Daily Skin Detox.

Simple Kind To Skin hidratantni gel za čišćenje lica nježno uklanja nečistoće s osjetljive kože uz vrhunsku njegu i zaštitu od isušivanja. Sadrži pro-vitamin B5, vitamin E i bisabolol koji pružaju koži dugotrajnu hidrataciju i mekoću. Sadrži 2X više pro vitamina B5 u odnosu na prethodnu formulaciju.

Simple Water Boost micelarni gel za čišćenje lica nježno čisti suhu i osjetljivu kožu uz dugotrajan osjećaj svježine i mekoće. Obogaćen je micelarnom tehnologijom koja dubinski prodire u pore i uklanja nečistoće štiteći kožu od isušivanja. Sadrži pentavitin za hidrataciju koja se neće isprati.

Simple Daily Skin Detox pročišćavajući gel za lice s pjenušavom formulom dubinski čisti i ima detoksikacijska svojstva. Od prvog pranja nježno uklanja višak masnoće i nečistoće koje začepljuju pore, a istovremeno pomaže regulirati lučenje sebuma. Osim toga, Pro Amino Acid tehnologija povećava razinu aminokiselina koje su prirodno prisutne u koži, za uravnoteženu i osnaženu prirodnu zaštitnu barijeru kože. 

Jeste li spremni za čistu i njegovanu kožu? 

Odaberi nježnost. Odaberi Simple. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.