Obavijesti

Promo sadržaj

Zeodent akcija: Za istu cijenu dupla količina 2+2 gratis

Zeodent akcija: Za istu cijenu dupla količina 2+2 gratis
4

Možda ste već djelomično upoznati što je Zeodent a možda niste. Dozvolite da Vam pokušamo odgovoriti na najčešća pitanja

Što je to i što dobivam time?    

Zeodent® je prirodni mineralni preparat za zube i desni bez Fluora od vulkanskog kamena. Može se koristiti zajedno sa zubnom pastom i bez zubne paste. Principom ionske razmjene i zahvaljujući jakim alkalnim svojstvima osigurava optimalni pH na zubima.
Zapanjujući je osjećaj potpune glatkoće iznutra i i zvana koji je rezultat potpunog odstranjenja plaka četkanjem. Glatki zubi se očituju visokim sjajem. Korištenjem zubnog praška i za desni (utrljavanjem u zubno meso), prestat će Vaša glavobolja što i kako sa desnima, kako im pomoći da se oporave bilo od krvarenja, povlačenja, parodontoze, klimanja zubi, upale, gnojnih džepova. Zeodent nije samo „još jedan proizvod (što će mi to?)“ već zaista Rješenje za mnogobrojne probleme u cijeloj usnoj šupljini i donosi jedan sasvim poni osjećaj zadovolstva.

Vrlo brzo ćete dobiti jednu novu, puno bolju i kompletniju njegu cijele usne šupljine na zadovoljstvo Vaše i Vašeg stomatologa. Vjerojatno ste već čuli za Zeodent, pa nećemo o njemu opširno a sve dodatne informacije zajedno sa puno iskustava korisnika, naći ćete  na webu: www.zeodent-webshop.com.

Što kažu korisnici nakon upotrebe?

Milodrag Marinković iz Splita
Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo je Zeodent®. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent® već tri godine i perem zube 3-4 puta dnevno.

J. Vitas: 
Moj suprug ima parodontozu, nakon duge potrage naišao je na Zeodent. Njegovim korištenjem vratilo mu se zubno meso u normalno stanje, nestao je zadah (svatko tko ima parodontozu zna kakav je) i zubi su postali glatki i sjajni. Ja sam pušač i znaju mi zubi promijeniti boju. Sada su sjajni i bez kamenca, boja je došla u svoju prirodnu. Baš smo zadovoljni i svima toplo preporučujemo da koriste Zeodent u svojoj svakodnevnoj higijeni zuba. I opet ponavljam, nije internetska prevara.

Kakva je općenito situacija? 

Neminovno je da nakon 40-te godine, dolazi do parodontoze koja gotovo uvijek počinje s upalom desni i pogađa 90% stanovništva. Desni se povlače i postaju crvene od upale, često krvare i zubni kamenac koji se brzo stvara, oštećuje i nadražuje desni. Parodontozu često prati i loš dah.

Ako i skidate zubni kamenac redovito, dva puta godišnje kod zubara, jeste li se zapitali što se događa u međuvremenu? Stari zubni kamenac odstranite uobičajenim četkanjem, u udobnosti Vašeg doma i riješit ćete se bakterija. Kasnije, nakon što se zubni kamenac odstrani četkanjem, novi zubni kamen se redovitom upotrebom uopće ne stvara i dah postane prirodno dobar. Tako postajete spremni za poljubac bez straha od zadaha koji zna biti za drugu stranu neugodan, jer ga mi najčešće ne osjećamo. Uzroci lošeg daha se najčešće kriju u štetnim bakterijama koje se nastane u zubnom kamencu i djeluju razorno ne samo za zube i desni, već prema najnovijim spoznajama i na cijeli organizam. A da ne pričamo o tome, da ne morate prije ljubljenja panično posezati za žvakama i bombonima.

Važno je djelovati i preventivno i terapeutski, dok još za to ima vremena. Znamo da je protetika skupa a i nije ugodna. Sačuvajmo naše zube i pomognimo desnima da ojačaju. Zdravi zubi i desni poboljšavaju kvalitetu života.

Zeodent® – što kaže struka?

Marcela Miljanić, dr.med.dent., 
Osobno upotrebljavam Zeodent® zubni prah i uvjerila sam se u njegovu učinkovitost. Stoga ga preporučam i svojim pacijentima.

Dr. Ivona Kalauz-Oguić, ordinacija dentalne medicine, Pag
Kontrolnim pregledima pacijenata, koji su koristili Zeodent® prah, kao sredstvo za higijenu oralne šupljine, dobili smo jako pozitivne reakcije i učinkovito djelovanje. Ono se osobito dobro odražava na stupanj kiselosti u usnoj šupljini, to jest smanjuje kiselost sline i tako sprječava sklonost erozijama zuba i žarenju sluznice. Zubno meso - gingiva i ostali parodont pokazuju sklonost manjoj osjetljivosti, to jest smanjuje se  dubina parodontnih đepova i krvarenje iz  zubnog mesa. Određeni pacijenti primjetili su, da im je  stvaranje i taloženje plaka na zubima puno manje ili ga uopće nema, te da su zubi većeg sjaja, pogotovo kod pušača i uživatelja kave i čaja. Dakle svakodnevnom  uporabom Zeodenta polako vraćaju "blistavost svog osmjeha”.

Kakva je to akcija?

Danas za vjerne čitatelje 24sata.hr  nudimo rješenje Vaših problema i ne samo to, donosimo specijalnu akciju Zeodenta®-alkalnog praškastog sredstva za svakodnevnu higijenu cijele usne šupljine, pa tako i desni  koje odstranjuje i zubni kamenac, u prigodnoj kutiji pogodnoj za darivanje. Akcija je da uz dva plaćena Zeodenta, dobivate još dva gratis i osim toga i vrijedan poklon i besplatnu poštarinu. Ovako ćete imati duplu količinu za istu cijenu ili u postotcima 100% više za 50% jeftinije. Prikazano je i  dolje na slici. Kako ukrasna kutija nije zalijepljena, možete i sebi izvaditi jedan-dva Zeodenta® za osobnu upotrebu i ostatak pokloniti. Svaki član obitelji bi trebao imati svoju kutijicu iz higijenskih razloga, jer se koristi uranjanjem vlažne četkice u zubni prašak. 

Radi se o sofisticiranom proizvodu 21-og stoljeća koje je 100% prirodno i provjereno od strane već 40 tisuća zadovoljnih korisnika. Zeodent® ima certifikat zdravstvene ispravnosti u Hrvatskoj i inozemstvu.
Za više informacija skrolajte do donjeg dijela članka.

Kako naručiti Zeodent® i koja je cijena?

Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 013644884 (svaki radni dan od 09h do 20 h) ili 098288528 (svaki dan od 09h do 20 h) i sa SMS. Na svaki propušteni poziv ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan. U daljnjem tekstu pročitajte o izvanrednoj akciji koju možete vidjeti na slici, zapakiranu u lijepi ukrasni paket.

Možete naručiti također putem narudžbenice koja se nalazi na dnu web stranice:

www.zeodent-webshop.com

ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr ,ili za brzu narudžbu nazovite tel. 01 36 44 884   ili 098288528

Zeodent® se prodaje i u ljekarnama (pojedinačni komad) i ne radi se o „internetskoj podvali“. U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna i ne morate nikuda odlaziti. 

U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 013644884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.

Detalji vezani za isporuku:

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe ili pošte. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom. ZA Sloveniju šaljemo pouzećem uz manju nadoplatu za slanje.

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking - No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži četiri kutije Zeodenta® (2 platite, i još još dvije kutije dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON zeolitni puder Zeonaturit skin (100 g) koji možete iskoristiti kao dodatak kremama za lice i tako dobiti superučinkovito sredstvo protiv bora. Zeolitni puder ima univerzalnu namjenu i možete ga koristiti za dermalnu namjenu, za brže zacijeljivanje rana, za stopala, pazuhe itd.  
    
Cijena ovog Akcijskog paketa 2+2gratis je za čitatelje samo 390 kn. I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis za cijelu Hrvatsku.).

Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju s besplatnom dostavom, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostalo pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima. 

» ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE  

Kontakt podatci:

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska
Telefon:  013644884 (svaki radni dan od 09h do 20 h) ili 098288528, (od 09h svaki dan do 20 h), iz inozemstva na +38598288528
Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr.

www.zeodent-webshop.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem