Obavijesti

Promo sadržaj

Zimovanje u Obertauernu - tamo gdje je snijeg kod kuće

Zimovanje u Obertauernu - tamo gdje je snijeg kod kuće
2

Želite doživjeti čistu zimsku zabavu dok na drugim mjestima još nije pala nijedna pahulja? Ili dok se drugdje rastopio već posljednji snijeg?

Obertauern – skijalište na najvišoj nadmorskoj razini regije Salzburger Land – je po pitanju zasnježenosti jedno od najpouzdanijih skijališta Alpa. Za vas to znači: odlični uvjeti od kraja studenog do početka svibnja!

Usred fascinantnog planinskog svijeta regije Salzburger Land, između 1630 i 2313 metara nadmorske visine, očekuje vas 100 km predivnih staza, 1 vlak s kabinama, 18 sjedežnica, 1 vlak sa sjedežnicama i kabinama, 6 vučnica, 26 km divnih loipa za skijaško trčanje, obiteljski snježni park medvjeda Bibo te snježni park za ljubitelje freestylinga. Stoga dođite i iskoristite ove mogućnosti.

Osim toga, Obertauern nudi vrlo moderni hotelski i apartmanski komfor, vrhunski wellness i ponude za fitness, mnogobrojne mogućnosti za šoping, bezbroj lokacija za après-ski, uzbudljiv noćni život, brojna prvoklasna događanja i prije svega sasvim opušten i odmoran ugođaj.

Ima li išta ljepšeg od osjećaja kada nakon što izađete iz hotelske sobe odmah stupate na stazu? A sve to u lijepoj regiji Salzburger Land. Odavde je svako skijalište pješice dostupno. Godišnji odmor bez auta i bez potrebe za drugim prometnim sredstvima je doista nešto krasno, zar ne?! „Na vrhu“ možete iz svakog smještajnog objekta izravno i bez skijaškog autobusa pristupiti mreži od 100 kilometara staza. To je jedinstveno jamstvo Ski-in/Ski-out – iz kreveta izravno na stazu. Tauernski krug u Obertauernu istodobno raspolaže jednom od najatraktivnijih skijaških krugova Alpskog prostora, koji vas vodi s jednog spusta na drugi. Skijaški krug Super Seven omogućuje zahtjevnom skijašu uspon na 7 najviših vrhova oko Obertauerna. „Sasvim gore“ bit ćete najbliže pravoj sreći zimovanja!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Obertauernu ćete uživati ne samo u tradicionalnim zimskim sportovima kao što su skijanje, skijaško trčanje i sanjkanje, već se možete okušati i u najnovijim trendovskim disciplinama kao što su snowkiting i snowbiking. A za sve one koji znaju uživati vjerojatno nema romantičnije stvari od vožnje u konjskim zapregama s vašim najdražima kroz čaroliju zimskog krajolika.

Dugo se Obertauern u prvom redu smatrao okupljalištem svih onih koji žele grandiozno skijati i grandiozno slaviti. Zabava après-ski odnosno noćni život u skijaškim postajama smještenima u visokom gorju regije Salzburger Land jednako je legendarna kao i zajamčena zasnježenost, koja je gotovo bez konkurencije. No već nekoliko godina Obertauern privlači sve više obitelji te se u međuvremenu bez sumnje može ubrojiti u regiju koja je u čitavom Alpskom prostoru najbolje opremljena za bavljenje zimskim sportom, a ujedno primjerena za obitelji. Središnja točka oko koje se sve vrti u obiteljski prilagođenom Obertauernu je Obiteljski skijaški park medvjeda Biba koji se nalazi odmah u centru mjesta.

Dodatnu specijalnu ponudu za obitelji s djecom do 15 godina starosti pripremio je Obertauernski snježni zeko „Bobby“. U okviru „Bobbyjeve snježne avanture“, paket-aranžmana s mnogim odličnim uključenim uslugama, djeca mogu po cijeni od 199,- EUR uz igru usvojiti vještinu skijanju.

No ipak vam neće biti uskraćen niti noćni život u Obertauernu – bez obzira putujete li sami ili s prijateljima. Ovdašnja uzbudljiva noćna scena ispunit će očekivanja svih posjetitelja: uz vruće ritmove, cool pića upoznat ćete zanimljive osobe, sve uz mnoštvo zabave. Da bi zabava na stazi bila potpuna morate samo skrenuti u jednu od brojnih planinskih koliba. Tamo se možete tijekom dana okrijepiti finim poslasticama, prepustiti se sanjarenju na jednoj od osunčanih terasa ili se uz večeru opustiti uživajući u finom kuhanom vinu.

Ima li što ljepše od provođenja zajedničkog, obiteljskog zimovanja? Zimovanje koje je zabavno za sve – mlade i one malo starije? Zasigurno nema! Uz to, sve ćete ovo dobiti „na samom vrhu“, na nadmorskoj visini od 1740 metara, na zimovanju u Salzburger Landu. Na zimovanju u Obertauernu!

Više informacija pronađite na www.obertauern.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.