Obavijesti

Promo sadržaj

Živci su vam pri kraju? Niste jedini…

Živci su vam pri kraju? Niste jedini…
2

Uz zahtjevan posao ili ponekad još zahtjevniju obitelj s hrpom svakodnevnih obveza koje nikako ne stižete obaviti, nije teško "izgubiti živce" i pretjerano reagirati i na najmanje sitnice

Često zbog napetosti nastradaju oni koji se u tom trenutku nađu oko vas, neovisno o tome što su to najčešće osobe koje nemaju veze s razlogom vašeg bijesa. Dodatno, pandemija posljednje dvije godine stvara ljudima pritisak i svi čekaju kraj koji se za sada ipak još ne nazire.

Na okolnosti kojima smo izloženi, nažalost možemo vrlo malo utjecati. Ipak, ono na što možemo utjecati je prihvaćanje situacije. Nužno je naći vrijeme u danu za kratko opuštanje i sagledavanje stvari oko nas. Pokušajte naći neki ispušni ventil, bila to šetnja, meditacija, dobra knjiga ili možda neka sportska aktivnost.

Može pomoći  šalica čaja prije spavanja, a ne treba zanemariti ni zdravu prehranu bogatu voćem i povrćem koje naš organizam opskrbljuje energijom, čini nas poletnima, a daje organizmu i sve esencijalne nutrijente, koje u kolačima ili tzv. hrani za utjehu koja je uz to i nezdrava ipak ne možemo dobiti. 

Biljke koje opuštaju organizam

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pomoć u prirodi možemo pronaći i u biljkama koje se provjereno koriste za opuštanje organizma, a čija učinkovitost je i znanstveno potvrđena. Među najpoznatije svakako pripadaju matičnjak i pasiflora. Pasiflora je biljka koja se tradicionalno koristi za smirenje organizma, ali nema sedirajući učinak koji onemogućuje dnevne aktivnosti kao neke druge biljne vrste.

Matičnjak ili melisa je biljka vrlo ugodnog mirisa koja se također koristi za opuštanje organizma, a sigurna je za korištenje i s drugim biljnim vrstama te pri dužoj upotrebi. Osim biljaka, možda je dobro naglasiti kako je i aminokiselina triptofan važna kao prekursor za sintezu serotonina - tzv. hormona sreće.

Zenosal Forte

Zenosal Forte je dodatak prehrani u kapsulama koji doprinosi opuštanju organizma zahvaljujući aktivnim prirodnim sastojcima pasiflori i matičnjaku. Uz moćne biljne ekstrakte, Zenosal Forte kapsule u dnevnoj dozi sadrže i 300 mg važnog triptofana te magnezij i vitamin B6 koji su organizmu potrebni za normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Zenosal Forte kapsule su hrvatski proizvod i dio su Pharmoval® linije poznate po Imunosal proizvodima za imunitet koji su također njezin dio. Trebate li nešto za opuštanje što neće omesti vaše svakodnevne aktivnosti i što možete uzimati bez straha od navikavanja – tu je Zenosal Forte.

Potražite u ljekarnama

Zenosal Forte kapsule možete nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr,  a više informacija o kapsulama možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince