Obavijesti

Promo sadržaj

Znate li da u Anda Kids paketu dioptrijski okvir dobivate na dar?

Znate li da u Anda Kids paketu dioptrijski okvir dobivate na dar?
3

U novoj Back To Cool kampanji Optike Anda oduševile i kćeri Lane Klingor

U novu kampanju za Optiku Anda uskočile su i kćeri Lane Klingor Mihić - Kiara, Marla i Mika koje su pokazale obiteljski talent i svoju energiju prenijele u video spot čije stihove nećete moći prestati pjevušiti! Pogađate, za glazbenu palicu zaslužan je Tonči Huljić koji je upravo za potrebe ove kampanje posudio stihove iz svoje evergreen pjesme Minus i plus i dodao im novi moderni twist.  

 

Poznata bivša pjevačica i poduzetnica Lana Klingor Mihić komentirala je kako štiti djecu od prekomjernog korištenja digitalnih uređaja: “U današnje vrijeme je gotovo nemoguće spriječiti djecu da imaju mobitel. Čak i ako vi to želite, okolina je ta koja će u djetetu izazvati osjećaj da ne pripada u društvo ako i ono nema mobitel. Iako smatram da je to pogrešno, s druge strane puno je i prednosti da ga imaju. Kao i svaki roditelj pokušavam maksimalno smanjiti vrijeme koje provode na mobitelu i ispred ekrana. Razgovaram s njima puno o toj temi i razumiju zašto je to važno” objasnila je Lana i dodala “Dok sam ja zadužena za kontrolu koliko se provodi vremena ispred digitalnih uređaja u kući, naša Anda brine o tome da uvijek imamo najbolje naočale sa plavim zaštitnim slojem koje čuvaju naše oči!” 

Tri su sastojka za uspješno učenje - čitanje, pisanje i gledanje na školsku ploču, a za to je potrebno osigurati dobar vid vaših školaraca. Stoga smo za vas pripremili Anda Kids pakete koje čine Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu od 5 - 12 godina starosti, a uz njih na poklon dobivate dioptrijske okvire prema vašem odabiru iz široke ponude Kids asortimana. Svim roditeljima bit će drago znati da Crizal Kids UV štiti leću od 5 glavnih neprijatelja vida - UV zraka, refleksije, prljavštine, ogrebotine i prašine.

Plesnim koracima koje je osmislio poznati plesač i Tik Toker Luciano Plazibat, mogu se priključiti svi koji žele sudjelovati u Anda izazovu na Tik Toku, a najbolju plesnu izvedbu nagrađujemo Anda paketom dioptrijskih naočala!

@lucianoplazibat Sretno! I zvuk vam je na profilu @Optika Anda !! Nova Anda kampanja pa onda dodu na red u nove cvike! Sretan vam back to school ♥️🎁 #balkan #dance #optikaanda ♬ original sound - Luciano Plazibat

Muči li vaše klince minus ili plus dioptrija, samo je jedna prava adresa ➡️ najbliža Anda poslovnica

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem