Obavijesti

Promo sadržaj

Zorina mast iz Dugopolja je HIT proizvod 2020, a Goran Čipčić pobjednik „Startaj Hrvatska”

Zorina mast iz Dugopolja je HIT proizvod 2020, a Goran Čipčić pobjednik „Startaj Hrvatska”
3

U Dugopolju je baka Zora sa suzama radosnicama dočekala svog unuka Gorana Čipčića koji je u njihov obiteljski dom donio plaketu na kojoj piše kako je Zorina mast HIT proizvod 2020.

Naime, Goran je pobjednik prve sezone jedinstvenog i uzbudljivog projekta „Startaj Hrvatska” u koji se prijavio s idejom da baku učini ponosnom te da Zorina mast postane inovativan hrvatski kozmetički brend. Uspio je u oba svoja nauma – upravo je potpisao dvogodišnji ugovor sa SPAR-om Hrvatska, zahvaljujući čemu će Zorina mast biti dostupna u svim SPAR-ovim trgovinama u Hrvatskoj, a baka Zora je zaplakala od sreće.

Goran je protekle mjesece posvetio usavršavanju svog proizvoda. Stručni tim SPAR-a Hrvatska pomogao mu je u pokretanju startupa – od prikupljanja dokumentacije za otvaranje obrta, uspostavljanja procesa proizvodnje pa sve do kontrole kvalitete kako bi proizvod prošao sve analize i dobio potrebne certifikate.

Mi vjerujemo u hrvatske proizvode te u kvalitetu i inovativnost domaćih poduzetnika, a ovaj projekt bila je još jedna prilika da potaknemo rast gospodarstva i postavimo primjer dobre prakse, naročito u ovako izazovnim vremenima. Svakom smo kandidatu pomagali stručnim savjetima i vodstvom kroz cijeli proces tehnološkog i administrativnog napredovanja kako bi uspjeli zadovoljiti sve kriterije poslovanja i proizvodnje te naposljetku dospjeti na police SPAR-a. Svi su oni stasali u prave poduzetnike te kao takvi predstavljaju bazu za razvoj cijelog našeg društva. Goran Čipčić pokazao je izvanredno zalaganje, odličnu suradnju, proaktivnost i motiviranost na svim razinama razvoja“, poručio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Tradicionalna receptura za izradu Zorine masti u obitelji Čipčić već se desetljećima prenosi s koljena na koljeno. Sastojci za izradu ove masti su prirodni i dolaze od lokalnih uzgajivača s područja Dalmacije. Svoju popularnost Zorina mast duguje vrijednim sastojcima i blagotvornom učinku na kožu. Glas o kvaliteti ovog proizvoda pročuo se daleko, pa je Zorina mast već tražena i na drugim tržištima. „Biti pobjednik ovako velikog projekta predstavlja veliko oduševljenje, ali i odgovornost. U projekt Startaj Hrvatska dao sam cijelog sebe, to iskustvo me promijenilo i utjecalo na moj život. Zahvaljujući tome, danas radim ono što volim i mogu reći da sam pronašao sebe“, poručio je Goran Čipčić.

I ostalih sedam kandidata je nagrađeno za svoj rad i upornost na ostvarenju vlastitih poduzetničkih snova. Diani Prpić, Tijani Božović Galjanić, Mary Novosel, Jasni Karavanić, Berni Storjak i njezinom sinu Donatu Rupčiću, Deani Miletić i Ivani Perić te Martini Završki SPAR Hrvatska osigurao je ugovore u trajanju od 6 mjeseci do godine dana. Njihove proizvode – Batelu, Superheraw, Shapello, Jaggety, Ghee, Sparu i Špajz juhe i dalje možete pronaći na policama SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa.

Projekt „Startaj Hrvatska” pokrenuli su SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi inovativnim hrvatskim poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. SPAR Hrvatska ovim projektom želi potaknuti i sve koji razmišljaju o poduzetništvu da se ohrabre na realizaciju svojih ideja. Prilika za to pružit će se u drugoj sezoni projekta „Startaj Hrvatska”, za koju su prijave već otvorene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima
PROMO

RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu
U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.